Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Oprema Koju Imate
Ne bi da otvaram posebnu temu sada, bolje mi da pitam usput ovde....
Sta vredi uzeti od midi [ master ] klavijatura za rad sa vst-ovima u kucnim uslovima?
Ciljam na 4-5 oktava i do nekih 150eu....
Sta vredi uzeti od midi [ master ] klavijatura za rad sa vst-ovima u kucnim uslovima?
Ciljam na 4-5 oktava i do nekih 150eu....
Novi fuzz:

Jordan Bosstone.
Kasno je pa sam ga probao samo na tihom pojacalu ali zvuci veoma zanimljivo. Zvuk je veoma karakteristican i mnogo "brutalniji" od muff ili fuzzface zvuka. Veoma se lepo "raspada".
Sutra cu se jos poigrati sa drugim tranzistorima i glasnijim pojacalom ali ono sto vec sad vidim je da ce ova mala pedalica da zvuci kao zivotinja cim se malo pojaca.

Jordan Bosstone.
Kasno je pa sam ga probao samo na tihom pojacalu ali zvuci veoma zanimljivo. Zvuk je veoma karakteristican i mnogo "brutalniji" od muff ili fuzzface zvuka. Veoma se lepo "raspada".
Sutra cu se jos poigrati sa drugim tranzistorima i glasnijim pojacalom ali ono sto vec sad vidim je da ce ova mala pedalica da zvuci kao zivotinja cim se malo pojaca.

- Rocket Roll
"Lawsuit" Aria, ako se ne varam. Sjajne gitare.
yea baby yea
neznam da li ste nekada videli telo gibona iz jednog komada, e pa ova je full mahagoni iz komada, j**e kevu, sustejn da popizdis. jedino ovaj emg u bridz poziciji mi malo kvari uzivanje, i vintage filing
evo ako ga neko hoce , ili bi da menja SD JB za njega nek se javi.
e da i jedno pitanje gde ima da se uzme maska za nju, nisam je dobio, a bas bi mi trebala
neznam da li ste nekada videli telo gibona iz jednog komada, e pa ova je full mahagoni iz komada, j**e kevu, sustejn da popizdis. jedino ovaj emg u bridz poziciji mi malo kvari uzivanje, i vintage filing
e da i jedno pitanje gde ima da se uzme maska za nju, nisam je dobio, a bas bi mi trebala
-
Bas sam hteo da te pitam ko mu turi tog EMG ja....bezpotrebno....majtimika wrote:yea baby yea

EMG a drugi passive.....ili barem mislim da jeste......fckin' genijalno 

ma taj sto je to turio nije ni koristio taj neck magnet. koji btw zvuci opasno
Sad mu ti lepo vratis njegov orginalni magnet u bridge i boli te cose....majtimika wrote:ma taj sto je to turio nije ni koristio taj neck magnet. koji btw zvuci opasno

A kakav pickguard ti treba...mislim koje boje....crni?
Od juce imam i Boss SD-1. 

ma ici ce nesto tipa JB-59sirkan wrote:Sad mu ti lepo vratis njegov orginalni magnet u bridge i boli te cose....majtimika wrote:ma taj sto je to turio nije ni koristio taj neck magnet. koji btw zvuci opasno
i da crna maska mi treba znas li gde ima
Mislim da su imali u Music Trade-u...pozovi ih ,proveri.majtimika wrote:ma ici ce nesto tipa JB-59sirkan wrote:Sad mu ti lepo vratis njegov orginalni magnet u bridge i boli te cose....majtimika wrote:ma taj sto je to turio nije ni koristio taj neck magnet. koji btw zvuci opasno
i da crna maska mi treba znas li gde ima