Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Gibson logo je JAKO sumnjiv...
- whosyourdaddy
Meni onaj logo izgleda debelo i debilno. Mada ja nemam pojma. 

Ne.Funkomat wrote:Original ili ne?
taj tapet mi je jako poznat da prodavac nije mozda iz srbobrana, ako jest onda je def kineski laznjak
- Haralampije
Kao sto mnogi primetise,i meni ovaj Gibson logo tako smrdi,pogotovo s i o,a i ugao headstocka mi se cini malim(mada ne mora da znaci)....da bi bio malo sigurniji pitaj ga da ti posalje sliku ove gornje F rupe,u rupi bi trebalo da stoji gibson etiketa(kao kod akustara i klasicnih gitara)

A pitaj ga i za kofer,i case candy(kada neko pljune oko 2500-3000 evara,sto je ipak malo vredniji instrument,iskustvo je cesto pokazalo,da onda cuva i zastitnu foliju sa pickguarda,a kamoli knjizicu,garantne listove,kljucice,stikere,kais...... i naravno racun kojim dokazuje da je pravi vlasnik,ako je iz druge ruke,posto mu radnja dodje prva ruka
)

A pitaj ga i za kofer,i case candy(kada neko pljune oko 2500-3000 evara,sto je ipak malo vredniji instrument,iskustvo je cesto pokazalo,da onda cuva i zastitnu foliju sa pickguarda,a kamoli knjizicu,garantne listove,kljucice,stikere,kais...... i naravno racun kojim dokazuje da je pravi vlasnik,ako je iz druge ruke,posto mu radnja dodje prva ruka

Gitara nije na prodaju (iako sam pokusao par puta da nagovorim coveka da mi je proda
) i jeste kopija. Samo me zanimalo sta biste vi rekli o njoj. Nadam se da se ne ljutite.
Meni izgleda veoma autenticno. Da su logo i kruna bolje odradjeni, ja zaista ne bih rekao da je kopija + sjajna je za sviranje i zvuci veoma lepo. Bar se meni jako svidja...

Meni izgleda veoma autenticno. Da su logo i kruna bolje odradjeni, ja zaista ne bih rekao da je kopija + sjajna je za sviranje i zvuci veoma lepo. Bar se meni jako svidja...
-
http://www.kupujemprodajem.com/FENDER-S ... -oglas.htm
Pozurite i brzo kupite jel suprotno logikom cena ide gore umesto dole [ 2000 > 3500 ]
Pozurite i brzo kupite jel suprotno logikom cena ide gore umesto dole [ 2000 > 3500 ]

da...to je ta S serija sa kraja 70-ih...nema bolje od nje!nenadnenad wrote:http://www.kupujemprodajem.com/FENDER-S ... -oglas.htm

-
e, a ja tedo da probam da naručim neki kabal preko onog e-ducana..
cena kabla je oko 19,95$, a kada ti oni nabave, onda plaćaš 49,70$ + 1.283,99 dindži poštaru.
Sve u svemu, oko 4x više.
Pa da li oni misle da sam ja muflon..?
cena kabla je oko 19,95$, a kada ti oni nabave, onda plaćaš 49,70$ + 1.283,99 dindži poštaru.
Sve u svemu, oko 4x više.
Pa da li oni misle da sam ja muflon..?
odakle si narucivao ? tu je i shipping uracunat vjerovatno
nisi muflon, mozda los ali muflon sigurno ne
nisi muflon, mozda los ali muflon sigurno ne

-
pa pazi..amazon i šta ti ja znam, još par servisa tog tipa..
- BaalBehrit
Nemoj da ste ludi, preko lopuža edućan ne naručujte ništa, nikada.
BaalBehrit wrote:Nemoj da ste ludi, preko lopuža edućan ne naručujte ništa, nikada.

-
pa dobro, imate li neki savet preko koga da naručim?
a da bude neka normalna cena isl
a da bude neka normalna cena isl