Judas priest

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

Shivering_shadE

Re: Judas priest

Post by Shivering_shadE » 06 Jul 2008, 19:07

Krucia wrote:Bas sam sinoc pricala sa likom o silnim otkazivanjima koncerata ove godine i zanimljivo je njegovo misljenje
On je zakljucio da se kod nas javila neka vrsta prezasicenosti sto se koncerata tice
Ove godine smo bombardovani silnim festivalima i koncertima
Ko ima toliko love da ode i vidi sve sto hoce
Prvo je bio Legacy, Slayer, Castle, Judasi i Cavalera, Evergray, Exit, Nile, Grave i Belphegor u novembru i decembru su Morbid angel i jos gomila njih
Ljudi moraju da rasporede svoja finansijska sredstva i vreme tako da odgledaju sto vise toga za sto manje pare, a karte za takve stvari se uglavnom kupuju poslednji dan. Naravno neki dodju do love u poslednjem trenutku pa fala bogovima da dolaze zadnji dan
NAravno mora se uzeti u obzir da ne slusaju svi isto pa su se svi rasporedili tako da na svakom koncertu bude po malo ljudi i naravno zbog lose prodaje otkazuje se sve
I na kraju jedna teorija zavere
Zasto je koncert Judasa otkazan samo u Beogradu i Zagrebu, a kasnije je turneja nastavljena po planu?
Niko se ne oporavlja u roku od 3 dana pa neka prica ko sta oce
ehhh... pa nisu nas sigurno uvrnuli zato sto smo srbi...
pricao sam sa Scottom... i po njegovoj prici to nije bash dolovalo neozbiljno... da je stvarno otishao u London, uverio sam se kad su izasli iz hotela... jednostavno svi su bili smoreni sto se to desilo.. a najvishe bubnjar.. jer kak okze zivi za turneje i upoznavanje novih ljudi:)

a to za prezasicenost je skroz tacno... padalo mi je par puta na pamet... al sta ces... prvo smo kukali sto niko ne dolazi... sad nemamo kesh da skupimo za koncert...

Krucia

Post by Krucia » 06 Jul 2008, 19:15

Shivering_shadE wrote:
Krucia wrote:Bas sam sinoc pricala sa likom o silnim otkazivanjima koncerata ove godine i zanimljivo je njegovo misljenje
On je zakljucio da se kod nas javila neka vrsta prezasicenosti sto se koncerata tice
Ove godine smo bombardovani silnim festivalima i koncertima
Ko ima toliko love da ode i vidi sve sto hoce
Prvo je bio Legacy, Slayer, Castle, Judasi i Cavalera, Evergray, Exit, Nile, Grave i Belphegor u novembru i decembru su Morbid angel i jos gomila njih
Ljudi moraju da rasporede svoja finansijska sredstva i vreme tako da odgledaju sto vise toga za sto manje pare, a karte za takve stvari se uglavnom kupuju poslednji dan. Naravno neki dodju do love u poslednjem trenutku pa fala bogovima da dolaze zadnji dan
NAravno mora se uzeti u obzir da ne slusaju svi isto pa su se svi rasporedili tako da na svakom koncertu bude po malo ljudi i naravno zbog lose prodaje otkazuje se sve
I na kraju jedna teorija zavere
Zasto je koncert Judasa otkazan samo u Beogradu i Zagrebu, a kasnije je turneja nastavljena po planu?
Niko se ne oporavlja u roku od 3 dana pa neka prica ko sta oce
ehhh... pa nisu nas sigurno uvrnuli zato sto smo srbi...
pricao sam sa Scottom... i po njegovoj prici to nije bash dolovalo neozbiljno... da je stvarno otishao u London, uverio sam se kad su izasli iz hotela... jednostavno svi su bili smoreni sto se to desilo.. a najvishe bubnjar.. jer kak okze zivi za turneje i upoznavanje novih ljudi:)

a to za prezasicenost je skroz tacno... padalo mi je par puta na pamet... al sta ces... prvo smo kukali sto niko ne dolazi... sad nemamo kesh da skupimo za koncert...

Ne mislim da je to zato sto smo srbi al tu definitivno nesto smrdi
Zasto otkazase samo kod nas i brace nam Hrvata?

To za kukanje si u pravu al nisu morali da zabudze cene karata toliko
Da su stavili malo jeftinije verovatno bi doslo vise ljudi pa ne bi morali da otkazuju, ili da su to vremenski bolje rasporedili cini mi se da bi bilo mnogo bolje

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 06 Jul 2008, 21:02

aham.. i u pragu su otkazali:)

cacka

Post by cacka » 29 Dec 2009, 00:06

Sta da se kaze osim : Judas Priest je VRH svega sto postoji u muzickim pravcima pochev od rocka pa do metala i to zesceg!

Sto sam prochitao u proslim postovima!Pored Maidena oni su bili u top 5 kao legendarni bendovi British Heavy metala!

Mnogo su mi gotivni i do skoro sam svirao tribut to Judas Priest!Bend iz Nisha!Zvao se Chromatic!Ja sam gitarista!A sada se raspao!Ne znam da li je neko u Srbiji svirao Priest tribut!Za takve nisam chuo josh!Mislim da smo bili prvi?!Ispravite me ako greshim!pozz

Malo da gledate: Metal Gods
http://www.youtube.com/watch?v=RhDUM9Zcr6U

Hegel

Post by Hegel » 18 Feb 2010, 14:36

Niste prvi, imamo i mi ovde jedan tribjut, Metal Bogs x)) Rasturaju momci.
Elem, Judasi. Jedna od najvecih grupa u heavy metalu, i jedna od mojih omiljenih, definitivno. Bend koji je, izmedju ostalih, krojio muzichku istoriju pravca koji mnogi sada slushaju a samo neki znaju neshto o tome, chesto su predmet pljuvachine zato sto je Halford peder. Peder ili ne, on je jedan od najboljih i najkvalitetnijih pevacha ikada, a oni koji tvrde suprotno neka se malo upoznaju sa muzikom koju "slushaju" pa neka se jave.
Nikada necu prezaliti sto su otkazali, bio sam na 20 km od BGa kad sam chuo tu vest. Nishta, chekamo sledecu priliku, mozda ne ovde, ali bice negde blizu sigurno, a onda se to ne propushta.

LazaRocker

Post by LazaRocker » 18 Feb 2010, 23:38

cacka wrote:Sta da se kaze osim : Judas Priest je VRH svega sto postoji u muzickim pravcima pochev od rocka pa do metala i to zesceg!

Sto sam prochitao u proslim postovima!Pored Maidena oni su bili u top 5 kao legendarni bendovi British Heavy metala!

Mnogo su mi gotivni i do skoro sam svirao tribut to Judas Priest!Bend iz Nisha!Zvao se Chromatic!Ja sam gitarista!A sada se raspao!Ne znam da li je neko u Srbiji svirao Priest tribut!Za takve nisam chuo josh!Mislim da smo bili prvi?!Ispravite me ako greshim!pozz

Malo da gledate: Metal Gods
http://www.youtube.com/watch?v=RhDUM9Zcr6U
ovo u brod?

fiti93

Post by fiti93 » 21 Feb 2010, 09:39

Meni su oni mnogo dobri. Jedan od omiljenih bendova. Mnogo mi se svidja zvuk. :D

Post Reply