ehhh... pa nisu nas sigurno uvrnuli zato sto smo srbi...Krucia wrote:Bas sam sinoc pricala sa likom o silnim otkazivanjima koncerata ove godine i zanimljivo je njegovo misljenje
On je zakljucio da se kod nas javila neka vrsta prezasicenosti sto se koncerata tice
Ove godine smo bombardovani silnim festivalima i koncertima
Ko ima toliko love da ode i vidi sve sto hoce
Prvo je bio Legacy, Slayer, Castle, Judasi i Cavalera, Evergray, Exit, Nile, Grave i Belphegor u novembru i decembru su Morbid angel i jos gomila njih
Ljudi moraju da rasporede svoja finansijska sredstva i vreme tako da odgledaju sto vise toga za sto manje pare, a karte za takve stvari se uglavnom kupuju poslednji dan. Naravno neki dodju do love u poslednjem trenutku pa fala bogovima da dolaze zadnji dan
NAravno mora se uzeti u obzir da ne slusaju svi isto pa su se svi rasporedili tako da na svakom koncertu bude po malo ljudi i naravno zbog lose prodaje otkazuje se sve
I na kraju jedna teorija zavere
Zasto je koncert Judasa otkazan samo u Beogradu i Zagrebu, a kasnije je turneja nastavljena po planu?
Niko se ne oporavlja u roku od 3 dana pa neka prica ko sta oce
pricao sam sa Scottom... i po njegovoj prici to nije bash dolovalo neozbiljno... da je stvarno otishao u London, uverio sam se kad su izasli iz hotela... jednostavno svi su bili smoreni sto se to desilo.. a najvishe bubnjar.. jer kak okze zivi za turneje i upoznavanje novih ljudi:)
a to za prezasicenost je skroz tacno... padalo mi je par puta na pamet... al sta ces... prvo smo kukali sto niko ne dolazi... sad nemamo kesh da skupimo za koncert...