nebojsak wrote:Onaj papak iz Korna, ona sisa iz Slipknota, Brus Dikinson, Ian Gillan... ne znam ko mi još pada na pamet kao najgori, ali setiću se.

nebojsak wrote:Onaj papak iz Korna, ona sisa iz Slipknota, Brus Dikinson, Ian Gillan... ne znam ko mi još pada na pamet kao najgori, ali setiću se.
Verovatno se zaebavas, ali... Ako se ne zajebavas da ti odgovorim, papak iz KoRn-a se zove Jonathan Davis i moze da nauci sve srpske pevace i vecinu svetskih kako se peva. Covek je profesionalac i uneo je dosta toga novog kada su u pitanju vokali.nebojsak wrote:Onaj papak iz Korna, ona sisa iz Slipknota, Brus Dikinson, Ian Gillan... ne znam ko mi još pada na pamet kao najgori, ali setiću se.
svaka ti je ko njegosevadoyle777 wrote:Verovatno se zaebavas, ali... Ako se ne zajebavas da ti odgovorim, papak iz KoRn-a se zove Jonathan Davis i moze da nauci sve srpske pevace i vecinu svetskih kako se peva. Covek je profesionalac i uneo je dosta toga novog kada su u pitanju vokali.nebojsak wrote:Onaj papak iz Korna, ona sisa iz Slipknota, Brus Dikinson, Ian Gillan... ne znam ko mi još pada na pamet kao najgori, ali setiću se.
Sisa iz Slipknot-a, Corey Taylor, mozda ti se ne svidja ono njegovo urlanje, ali kada covek ZAPEVA, svaka mu cast, covek otkida...
Bruce Dickinson, mislim da ne treba nista da se kaze, ne slusam ga toliko, ali covek odlicno peva visoke tonove...
E sad, Deep Purple ne slusam i ne znam kako peva ovaj Ian Gillan...![]()
To je to...
Who the fuck are Korn and Slipknot?!nebojsak wrote:Onaj papak iz Korna, ona sisa iz Slipknota, Brus Dikinson, Ian Gillan... ne znam ko mi još pada na pamet kao najgori, ali setiću se.
kurtrose wrote:Who the fuck are Korn and Slipknot?!nebojsak wrote:Onaj papak iz Korna, ona sisa iz Slipknota, Brus Dikinson, Ian Gillan... ne znam ko mi još pada na pamet kao najgori, ali setiću se.
Pa da se edukujem! Nikada nije kasno, zar ne?!doyle777 wrote:kurtrose wrote:Who the fuck are Korn and Slipknot?!nebojsak wrote:Onaj papak iz Korna, ona sisa iz Slipknota, Brus Dikinson, Ian Gillan... ne znam ko mi još pada na pamet kao najgori, ali setiću se.Sta ces ti na ovoj temi ako ne znas ko su KoRn i Slipknot???
kurtrose wrote:Pa da se edukujem! Nikada nije kasno, zar ne?!
I sta kazes, Korn i Slipknot su bili dosta popularni?
Tamb m namt am mmmmm nam mnamem enaFunkomat wrote:[youtube]40Grq0epcLc&feature=related[/youtube]
Sto se korn-a tice, covek svakako nije najbolji pevac na svetu ali ima snazan i zanimljiv glas i interesantan nacin pevanja. Ne bih ni mogao da zamislim nekog "dobrog pevaca" da peva uz korn muziku.![]()
Meni je npr ovaj deo od 2:40 do kraja...![]()
Funkomat wrote:I samo da dodam... doyle777, ti si car.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest