Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- what_tha_fender
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Zar ne bi trebao negde da bude "Gibson"-ow logo ili natpis, a ne samo "Les Paul"? Jako mi chudno izgleda... 

- LifelessDead
ako mislis na trus rod poklopac on je ok. Noviji epifoni nemaju Gibson natpis,na starijima tu pise samo gibson. U svakom slucaju covek je rekao da je vrat pravljen jos pre kada ga je oglasavao,tako da on sigurno nije original,a i vidi se da je tanji. Za telo je rekao da je od epija medjutim vidi se i na njemu da nije original. Izgleda mnogo neuhranjeno ova gitara
. Ko zna od kakvih je delova sklepana...

-
Dakle, u slucaju da niste primetili, headstock je prefarban crnom bojom, verovatno u paintu.Osim toga, na trecoj slici se vidi da je i celo telo prefarbano crnom bojom , verovatno isto u paintu.
Taj kupujem-prodajem Ishte moderatora jer je ovo komicno vec....jeb*** srpska posla.
- Haralampije
Verovatno je bio neki madjarski "epifon",ili kopija neke lespolike gitare,a posto je verovatno vrat na srafove,zamenio ga s nekim koji podseca na gibsonov igrao se malo u paintu,i uvaljuje ga,pa ko se upeca...a moderator veli u sebi-kakva dileja sine,ovo mora pod obavezno da ostavim da svi vide!
Dobro,postaju sve mastovitiji i originalniji,za to im treba skinuti kapu.
Tema opusteno sad moze da se zove "Kupujem-prodajem humor".
Dobro,postaju sve mastovitiji i originalniji,za to im treba skinuti kapu.

- LifelessDead
i koja je tu poenta meni nije jasno
No kako god,taj sajt je postao najpopularniji i stvarno treba da postoji neka vrsta kontrole.

- LifelessDead
Ne rade oni to iz zajebancije,jel pretpostavljam da se uvek neko zajebe i kupi takvo sranje. Sta zna neki matorac sta je to kad kupuje sinu djitruHaralampije wrote:
Dobro,postaju sve mastovitiji i originalniji,za to im treba skinuti kapu.Tema opusteno sad moze da se zove "Kupujem-prodajem humor".

Zasto ste svi tako sigurni da je gitara govnura?
-
Kako koja je poenta? Jel si ti ozbiljan? Neko ce jos da kupi to veslo prefarbano.Treba ljudi da vide kakvih sve prevaranata ima.LifelessDead wrote:i koja je tu poenta meni nije jasnoNo kako god,taj sajt je postao najpopularniji i stvarno treba da postoji neka vrsta kontrole.
LifelessDead wrote:No kako god,taj sajt je postao najpopularniji i stvarno treba da postoji neka vrsta kontrole.

- LifelessDead
Mislim koja je poenta da farba gitaru u paintu? Pa nije niko corav da nece da skapira da to nije ista gitara kad dodje da ju probanenadnenad wrote:Kako koja je poenta? Jel si ti ozbiljan? Neko ce jos da kupi to veslo prefarbano.Treba ljudi da vide kakvih sve prevaranata ima.LifelessDead wrote:i koja je tu poenta meni nije jasnoNo kako god,taj sajt je postao najpopularniji i stvarno treba da postoji neka vrsta kontrole.

-
Ljudi su <ubaci pogrdnu rec> ...ako ne verujes, pogledaj all around you.
Svega ima, sve sto ti je van pameti , neko je vec uradio ili radi sebi i\ili drugima.
To su one,...necu da kazem ciganske fore jer su neki ljudi gori od najgorih stereotipova...trgovacke fore: 'ajde dodji, probaj', itd. samo da te dovuce vec postoji veca sansa da ces uzeti gitaru.
Dodje musterija pa kazes 'e ovo e ono , ajde za 300eu? Ajde kupi.AJDE KUPI?' malo vuces za rukav , malo lazes i nekoga ubedis.Neki ljudi vrse strasan pritisak na kupce...vec se pricalo o tome a Sava je pominjao i nekakvo batinjanje.
Svega ima, sve sto ti je van pameti , neko je vec uradio ili radi sebi i\ili drugima.
To su one,...necu da kazem ciganske fore jer su neki ljudi gori od najgorih stereotipova...trgovacke fore: 'ajde dodji, probaj', itd. samo da te dovuce vec postoji veca sansa da ces uzeti gitaru.
Dodje musterija pa kazes 'e ovo e ono , ajde za 300eu? Ajde kupi.AJDE KUPI?' malo vuces za rukav , malo lazes i nekoga ubedis.Neki ljudi vrse strasan pritisak na kupce...vec se pricalo o tome a Sava je pominjao i nekakvo batinjanje.

- LifelessDead
pa da, ono kao "sta si dolazio ako neces da kupis"
Ma idi covece, ne bih ti ja zalazio u te kojekakve selendre pa da mi nudi ne znam sta 

Ljudi... znate onu, svaka roba ima svog kupca... a ja dodajem, nije budala ko trazi tolke pare, budala onaj ko da tolke pare i ispadne prevaren... tri put meri jednom seci. Dakle, nemojmo se uzbudjivat'.
dejankuki wrote:Ljudi... znate onu, svaka roba ima svog kupca... a ja dodajem, nije budala ko trazi tolke pare, budala onaj ko da tolke pare i ispadne prevaren... tri put meri jednom seci. Dakle, nemojmo se uzbudjivat'.

Sta ako neko sa foruma proba gitaru, i kaze da je preodlicna?
Ko kaze da je govno, i da ce kupac biti prevaren, ako gitara kojim slucajem zvuci za sve pare?
Ko kaze da je govno, i da ce kupac biti prevaren, ako gitara kojim slucajem zvuci za sve pare?