Najgori vokal?
Re: Najgori vokal?
Ne znam brate, sada kada sam cuo Korn... Ono, i ne svidjaju mi se bas nesto.. Nema sanse da su oni sada popularni..
Pa... Posteno, od kad su otisli Head i David Silveira KoRn jeste malo propao, ali ipak ostala je uz njih vecina fanova...kurtrose wrote:Ne znam brate, sada kada sam cuo Korn... Ono, i ne svidjaju mi se bas nesto.. Nema sanse da su oni sada popularni..

Strasno, jes` ti blesav?kurtrose wrote:Ne znam brate, sada kada sam cuo Korn... Ono, i ne svidjaju mi se bas nesto.. Nema sanse da su oni sada popularni..
Pa sta slusas ti ako ne slusas KorN???
Jbg brate.. Mozda je problem sto ih prvi put slusam.. Ne znam, jedino ako bi mi neko preporucio neku dobru pesmu od Korna.. A moze i taj Slipknot.. Cisto da im dam sansu ako su zaista popularni, ne mogu pogresiti, zar ne?!Bluesko wrote:Strasno, jes` ti blesav?kurtrose wrote:Ne znam brate, sada kada sam cuo Korn... Ono, i ne svidjaju mi se bas nesto.. Nema sanse da su oni sada popularni..
Ma bilo koja od njih je antologijska..... Samo se konektuj na njin Fejzbuk nalog i potrazi u Fotografijama neki omot albuma koji ima najvise komentara i taj preslusaj.... Ali nne moras ceo nego samo one koje imaju najvise urlikanja i zajebanih gitarskih rifova.... Oni su kraljevi da sastave rif,to ces se uveriti, to dobro zapamti,kakav bre Cmok on d votr, samo Kornjove riffove da ucis....
Da ne zaboravim tekstove, ako ti se ucini da ne razumes sta pricaju, nemoj da ispadnes glup, nego proguglaj tekst i odma` na songfacts.com da procitas o cemu se u tekstu radi, videces, bices presrecan njihovom lirikom
))
Da ne zaboravim tekstove, ako ti se ucini da ne razumes sta pricaju, nemoj da ispadnes glup, nego proguglaj tekst i odma` na songfacts.com da procitas o cemu se u tekstu radi, videces, bices presrecan njihovom lirikom

Aha... Hvala na savetima.. Sada sam u nekoj frci, ali uradicu sve sto si mi drugarski predlozio, i javljam se sa utiscima!Bluesko wrote:Ma bilo koja od njih je antologijska..... Samo se konektuj na njin Fejzbuk nalog i potrazi u Fotografijama neki omot albuma koji ima najvise komentara i taj preslusaj.... Ali nne moras ceo nego samo one koje imaju najvise urlikanja i zajebanih gitarskih rifova.... Oni su kraljevi da sastave rif,to ces se uveriti, to dobro zapamti,kakav bre Cmok on d votr, samo Kornjove riffove da ucis....
Da ne zaboravim tekstove, ako ti se ucini da ne razumes sta pricaju, nemoj da ispadnes glup, nego proguglaj tekst i odma` na songfacts.com da procitas o cemu se u tekstu radi, videces, bices presrecan njihovom lirikom))

- the bassman
Kako vam je samo Nebojsak ubacio crva i odleprsao... 

bluzko brate, idi karaj nesto
Dobio sam rubeolu.........................Doolio wrote:bluzko brate, idi karaj nesto
Moram nesto da radim..........

Evo ti ove pesme pa preslusaj...kurtrose wrote:Jbg brate.. Mozda je problem sto ih prvi put slusam.. Ne znam, jedino ako bi mi neko preporucio neku dobru pesmu od Korna.. A moze i taj Slipknot.. Cisto da im dam sansu ako su zaista popularni, ne mogu pogresiti, zar ne?!Bluesko wrote:Strasno, jes` ti blesav?kurtrose wrote:Ne znam brate, sada kada sam cuo Korn... Ono, i ne svidjaju mi se bas nesto.. Nema sanse da su oni sada popularni..
Od KoRna:
Blind
Did My Time
Freak On A Leash
Falling Away From Me
Got The Life
Trash
A.D.I.D.A.S.
Another Brick In the Wall (bolje od originala)
Twist

Od Slipknota:
Wait And Bleed
Psychosocial
Everything Ends
Before I Forget
Dead Memories
Duality
Ima jos dosta pesama... Ali prvo ove preslusaj...
- LazaRocker
hahahahah kolko se dugo nisam smejao ovako...ahahahahahahahahahahah
- LazaRocker
edit: kurtrose, obavezno ali OBAVEZNO preslusaj od slpknota Spit it out. Kolko paljevinska pesma....aaaaaaaaLazaRocker wrote:hahahahah kolko se dugo nisam smejao ovako...ahahahahahahahahahahah

to ti je bas super za pocetak slusanja njih
Daj jebo te, pa ovo sve neki narkomani...
A ko svira original?doyle777 wrote: Another Brick In the Wall (bolje od originala)
neki pink