Lynyrd Skynyrd
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Lynyrd Skynyrd
as i said
sweeeeeeeeeet homeeeeeeeee alabamaaaaaaaaaaaaaaa
sweeeeeeeeeet homeeeeeeeee alabamaaaaaaaaaaaaaaa
[youtube]bFPaxK-q5gI&feature=related[/youtube]
drago mi je sto tema zivi.
drago mi je sto tema zivi.
Nikad nisam uzimala ovaj bend ozbiljno u 'razmatranje'... Čula ranije, kao i svi, Sweet home Alabama, ali mi ona baš i nije dala povoda da potražim više o njima. Nekako samo klasična pjesmica, pjevljiva, ali opet ništa posebno.
I eto, nema ni mjesec - dva kako sam obratila pažnju, i mogu reći da mi se baš sviđaju! Onako, skroz opušteni i fini! I mnogo dobrih stvari, a većina ljudi samo jednu zna (kao i ja do skoro
).
I eto, nema ni mjesec - dva kako sam obratila pažnju, i mogu reći da mi se baš sviđaju! Onako, skroz opušteni i fini! I mnogo dobrih stvari, a većina ljudi samo jednu zna (kao i ja do skoro

I ta jedna jedina koju svi znaju nije njihova nego Đuletova.Никкиии wrote:većina ljudi samo jednu zna (kao i ja do skoro).

Hahaha, da, da, ukrali je od nas, iz devedestih, ako se ne varam! 

Eto.
Nije im bilo dosta što potkradaju naše umetnike nego su krali i svoje, npr JJ Cale-a!
Nego ozbiljno, opasan bend!

Nije im bilo dosta što potkradaju naše umetnike nego su krali i svoje, npr JJ Cale-a!

Nego ozbiljno, opasan bend!

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4bu4_mmkIvo&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4bu4_mmkIvo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Jeste, jeste, stvarno strašno! I to krali tako da to niko ne zna (pogotovo ovu Call me the breeze)!guv'nor wrote:Eto.![]()
Nije im bilo dosta što potkradaju naše umetnike nego su krali i svoje, npr JJ Cale-a!![]()
Nego ozbiljno, opasan bend!![]()

da se ne pomisli svasta... ja ne znam imaju li uopste jos nesto da su obradili osim te stvari od jj cale-a
Haha, pa ne bi ovo neko valjda skontao ozbiljno! 
A i nema nešto loše u obradama, pogotovo ako se odrade bolje od originala...

A i nema nešto loše u obradama, pogotovo ako se odrade bolje od originala...

ma... ovo je bilo LS za neupucene 

- sevastokrator
stvarno ne znam zasto su se svu navukli na Sweet Home Alabama kad je Free Bird 5 puta bolja, jes da traje 9min i posle 6-og (ja bi onaj solo vec tad prekinuo..) smara ali je bolja
pa to su onako dve himne,nije bitno koja je bolja