Very nice!sirac-šunka wrote:Posle nekog vremena, gotova još jedna stvar.
Nekako mi se čini da je najkompletnija, pa možda i najbolja koju smo do sada uradili... naravno, moguće da su mi se samo to napunile uši od silnog preslušavanja, te da sam se navikao na neke propusteali skoro sam siguran da zvuči prilično kompletno
![]()
http://www.box.net/shared/kpika2do2a
Plan 9 Sound System - Autorski rad
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Plan 9 Sound System - Autorski rad
sirac-šunka wrote:Nekako mi se čini da je najkompletnija, pa možda i najbolja koju smo do sada uradili...
Dosta je bolja od prethodnih, zvuk je odlican! Stvarno sam odusevljen! Svaka cast i samo napred!
- sirac-šunka
- vragolan
Hvala Pax, verni pratioče ove teme!!
Fala i Nemanji!
Još malo ću nešto tu da čačnem, pa pravim youtube i spemujem sve redom!
Fala i Nemanji!
Još malo ću nešto tu da čačnem, pa pravim youtube i spemujem sve redom!
Odlična stvar...baš onako kulerski zvuči.. 
+1ssmc wrote:Odlična stvar...baš onako kulerski zvuči..
Podsetilo na numeru kakva se mogla naci na soundtracku igrice Simcity 3000... good stuff!
Necu vise da vas hvalim da ne prizivam baksuz, da se ne posvadjate ili nedajboze snimite za sitirekords...
Kad vec spominjes video, jel ima sanse da aplicirate za ucesce na 'petrovaradinskom vasaru'?
Bilo bi kul da imam neki konkretan razlog da se penjem na tvrdjavu...
Kad vec spominjes video, jel ima sanse da aplicirate za ucesce na 'petrovaradinskom vasaru'?
- sirac-šunka
- vragolan
Vow... Fala Bozho za ove lepe reči, možda nekad apliciramo za taj vaš vašar...Bozha wrote:...jel ima sanse da aplicirate za ucesce na 'petrovaradinskom vasaru'?Bilo bi kul da imam neki konkretan razlog da se penjem na tvrdjavu...
Videa, što se tiče, evo jedne skromne verzije, običan slajd šou je u pitanju (to sam imao na umu od početka):
I mix se malkice razlikuje...
- sirac-šunka
- vragolan
Predstavljamo Vam novu stvar:
Jazzagain
U pitanju je jedna moja stara stvar koju sam razvlačio ima već celih godinu dana... Da bi na kraju uz pomoć drugara iz benda konačno to i završio i ide u naš Plan 9 repertoar. Možda će tu još nešto da se doteruje, ipak su ostali svi snimci gitara i perkusija oni koje sam ja snimao...
Preslušajte nije dugo, oko tri i po minuta...
U pitanju je jedna moja stara stvar koju sam razvlačio ima već celih godinu dana... Da bi na kraju uz pomoć drugara iz benda konačno to i završio i ide u naš Plan 9 repertoar. Možda će tu još nešto da se doteruje, ipak su ostali svi snimci gitara i perkusija oni koje sam ja snimao...
Preslušajte nije dugo, oko tri i po minuta...
Djasvi mi se bas! 
U Dee Bop-u je akusticni bas?
Interesantna stvar je da kada basista uradi ideju pesme, gitara u većini slučajeva završava u unisu sa temom.
To je bar neko moje dosadašnje iskustvo koje se, vidim i ovde, potvrđuje.
Disklejmer: Čisto da ne bude zabune, pesma je odlična i obožavam unise!

To je bar neko moje dosadašnje iskustvo koje se, vidim i ovde, potvrđuje.
Disklejmer: Čisto da ne bude zabune, pesma je odlična i obožavam unise!
- sirac-šunka
- vragolan
Fala!MUzzY wrote:Djasvi mi se bas!
Nije akustičan, ponekad ga namuljam da zaličuje na kontrabas kad je takva neka swingičava bas linija.
Viiš eto... Mada sam temu-rif smislio na gitari pa se može reći da je bas završio u unisuguv'nor wrote:Interesantna stvar je da kada basista uradi ideju pesme, gitara u većini slučajeva završava u unisu sa temom.
To je bar neko moje dosadašnje iskustvo koje se, vidim i ovde, potvrđuje.![]()
Ma kad basisti ne bi tražili da se svira unis, vi gitaristi se nikad ne bi setili toga...
- sirac-šunka
- vragolan
Malo smo pauzirali, bili sprečeni i pomalo lenji, ali evo nastavljamo...
Prvi spot za stvar "Across the 7 Seas"
P.S. To je ona stvar gde smo eksperimetisali sa živim kućno snimljenim bubnjevima na četiri kanala... ima i posebna tema o tome, dodajem, jer vidim da ponekad još po neko pusti taj probni snimak bubnja, aplodovan bez ostalih instrumenata i bez nekog bitnijeg sređivanja...

Prvi spot za stvar "Across the 7 Seas"
P.S. To je ona stvar gde smo eksperimetisali sa živim kućno snimljenim bubnjevima na četiri kanala... ima i posebna tema o tome, dodajem, jer vidim da ponekad još po neko pusti taj probni snimak bubnja, aplodovan bez ostalih instrumenata i bez nekog bitnijeg sređivanja...