Chestitke svima

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Rax13 wrote:Jel su obe pedale ukljucene sve vreme ili kako, ne mogu da izvalim?
Nije kao da do sad nije imao...Duane wrote:guvnore sad zvanicno imas najbadass opremu na forumu
Eto ti sadDuane wrote:guvnore sad zvanicno imas najbadass opremu na forumu
Duane wrote:guvnore sad zvanicno imas najbadass opremu na forumu
Hehe, zapravo, ako je tako, tvoj se dobro čisti a moj loše.Funkomat wrote: Jako se lepo cisti. Pomalo mi smeta na silikonu sto se, cim se pot gitare malo odvrne, ocisti potpuno. Ovo mi se vise svidja. Zadrzi onaj FF ton.
Ništa za toFunkomat wrote:Hvala na snimku.![]()
A šali se Dvejn, Dersu.Dersu Uzala wrote: Eto ti sad.
Jes al kazem, vise mi se svidja kad se ne rascisti odmah bas potpuno.guv'nor wrote: Hehe, zapravo, ako je tako, tvoj se dobro čisti a moj loše.![]()
guv'nor wrote:A šali se Dvejn, Dersu.Dersu Uzala wrote: Eto ti sad.
![]()
Ja posle one pretnje sa MMJP prototipom ne smem ni da pomislim šta se krije tu kod tebe.
Ajde!Dersu Uzala wrote: pa jedno 50-tak djitri na gajbi zajedno. Guzva bude.
E jbga, nije fora, to objašnjenje sam propustio i sada ispao glup na sav glas.Dersu Uzala wrote:![]()
Pa, realno, odlično zvuče.Funkomat wrote:Probao sam i sa drugim tranzistorima ali sam svaki put vratio "originale".
Tell me about it. Bili su sad neki moji ortaci u LA-ju, otisli nazad u Nedelju. Okacice verovatno negde fotke. Sto sa moje gajbe, sto sa tavana, sto iz magacina i tako to. Ima tu sad jedno 100 gitara. Ja mu dodjem kao neki lead tester. sto kaze Lemmy onomad mom ortaku, 'bojim se da ne bi bio spreman za moju gajbu'. Drugim recima, cesto je tu stovariste muzickih instrumenata i tako to napravo.guv'nor wrote: Ajde!Ja ne mogu da se okrenem kada odem kod ortaka koji ima 6 gitara, a ti pominješ dvocifrene brojke.
Ma jok, ako je neko ispao lujka, ja sam. Interna sala, koju su neki odmah prozreli (vispren um DekiKukija i RR-a). Posto su oni zamijetili, objasnio sam salu. Onda ti je promaklo i ovo cenim. How 'bout that paint job?guv'nor wrote: E jbga, nije fora, to objašnjenje sam propustio i sada ispao glup na sav glas.![]()
guv'nor wrote: Pogledaj koja je jedna od bitnijih stavki koje Analogman i Fuller spominju kada hvale svoje NOS Nkt275 tj, NP Nkt275 ...
guv'nor wrote:
[/size]guv'nor wrote:
[/size]guv'nor wrote:
[/size]NOS Nkt275 tj, NP Nkt275 ?!?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests