Sve je super ali micro cube? ... fail!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
MUzzY wrote:
Sve je super ali micro cube? ... fail!
AAaaaa...Guitar_thrill wrote: i meni, ono je vise bilo za "srbmen kent plej..."
Vidiš, ja ne bih mogao da smislim bolju stvar za kuću/sobu/vežbu od Micro Cube-a.MUzzY wrote:Sve je super ali micro cube? ... fail!
Ditto. Imao, prodao, sad se natenane kajem zbog toga.guv'nor wrote:Vidiš, ja ne bih mogao da smislim bolju stvar za kuću/sobu/vežbu od Micro Cube-a.MUzzY wrote:Sve je super ali micro cube? ... fail!![]()
Kul je to, ali je meni komp brate za internet i komunikaciju uglavnom, imam Edirol UA4FX eksternu karticu koja je fenomenalna, preko koje snimam, a čak i kada snimam, snimam tako što ozvučavam pojačalo i snimam u Cubase preko kartice, a ne idem preko VST-ova, i iskreno me mrzi da kada god hoću da sviram gitaru se bodem u karticu pa u komp. Da ne spominjem koliko me nervira zvuk gitare iz Hi-Fi zvučnika, kolko god oni bili dobri (imam par AR dvanestica i dva mala Celestion HI-FI). Lanac pedala mi nikada ne zvuči isto kada ga teram preko kompa, nemam pojma, možda ne umem da namestim, a možda ga i buni duži lanac pedala, šta znam. A da izdvajam pare samo za komp i posebne zvučnike, pa to će me izaći kao da kupim neki mali studijski namunjeni kombo.MUzzY wrote:U vreme solidnih PC-eva ... ma, necu da se ponavljam.
Vole ljudi da imaju "amp" pa makar imao 3" zvucnikSamo nek ima potenciometre
Duane wrote: kakav god amp da je.. jezim se od ovih semplova sa amplitjuba
Surova istina. Nisu pedale pravljene da gledaju u linijski ulaz kartice, nego da u saradnji sa pretpojačalom & izlaznim stepenom (a ne emulacijom!) & zvučnikom (a ne impulsom!) proizvedu ton za koji su i upikovane. Za komp su druga rešenja - preampi, procesori i tako dalje.+Hopkins+ wrote:Lanac pedala mi nikada ne zvuči isto kada ga teram preko kompa...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest