Behringer pedale

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
coca

Behringer pedale

Post by coca » 02 Mar 2010, 14:59

Ako ko ima iskustva sa ovim pedalama neka mi kaze, kakve su uopste, jasno mi je koliko para toliko muzike!!!, da li se isplati kupiti neku od njih po ceni koju sam nasao one se krecu u rangu od 20 do 30e, nove i sa garancijom??? Hvala unapred, Pozdrav,Coca!!!

Cortex
The Necromancer

Re: Behringer pedale

Post by Cortex » 02 Mar 2010, 15:59

Shto volim kad ovako neko pokrene temu kao da se vozi kolima i onda kroz prozor od auta pokushava neshto da nashkraba na zidu tunela kroz koji prolazi. Sve najvecom mogucom brzinom, puno uzvichnika, kao muva bez glave :D

Coco.

Brate.

O Behringer pedalama smo ovde pisali íljadu puta. Malo koristi search samo i sve ce ti se kasti :ziveli:

xspaceman

Post by xspaceman » 02 Mar 2010, 23:53

Cortex wrote:Shto volim kad ovako neko pokrene temu kao da se vozi kolima i onda kroz prozor od auta pokushava neshto da nashkraba na zidu tunela kroz koji prolazi. Sve najvecom mogucom brzinom, puno uzvichnika, kao muva bez glave :D

Coco.

Brate.

O Behringer pedalama smo ovde pisali íljadu puta. Malo koristi search samo i sve ce ti se kasti :ziveli:
ma što bi koristio search kad je lakše ovako??? :)

Jamiroquai

Post by Jamiroquai » 05 Mar 2010, 19:34

coco brate :D dobro da i neki jagodinac dodje ovde XD nego brate ako ima garanciju,znaj da ce vise pedala da provede vremena kod njih popravljajuci se ,nego kod tebe kuci.PLASTIKA. prva ozbiljna firma ti je brate digitech,pedalice bad monkey,grugne,dm (dm sam uzeo skoro,PREZADOVOLJAn ,recimo da je to kopija metal zone-a,ali ne u potpunosti,ali je max univerzalna)ne znam sta tebi treba,digitech najbolje za te pare a mozda i vise,cak dobio preporuke od ace face, pa ti vidi . :metal:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 05 Mar 2010, 19:41

Jamiroquai wrote:coco brate :D dobro da i neki jagodinac dodje ovde XD nego brate ako ima garanciju,znaj da ce vise pedala da provede vremena kod njih popravljajuci se ,nego kod tebe kuci.PLASTIKA. prva ozbiljna firma ti je brate digitech,pedalice bad monkey,grugne,dm (dm sam uzeo skoro,PREZADOVOLJAn ,recimo da je to kopija metal zone-a,ali ne u potpunosti,ali je max univerzalna)ne znam sta tebi treba,digitech najbolje za te pare a mozda i vise,cak dobio preporuke od ace face, pa ti vidi . :metal:
:o
:facepalm:
:lol:
:|
:hide:
:krstise:

Jamiroquai

Post by Jamiroquai » 05 Mar 2010, 19:42

brate mozes samo jedan chromatic tuner da pokupis i nista vise :ziveli: XD

Jamiroquai

Post by Jamiroquai » 05 Mar 2010, 19:42

cccira wrote:
Jamiroquai wrote:coco brate :D dobro da i neki jagodinac dodje ovde XD nego brate ako ima garanciju,znaj da ce vise pedala da provede vremena kod njih popravljajuci se ,nego kod tebe kuci.PLASTIKA. prva ozbiljna firma ti je brate digitech,pedalice bad monkey,grugne,dm (dm sam uzeo skoro,PREZADOVOLJAn ,recimo da je to kopija metal zone-a,ali ne u potpunosti,ali je max univerzalna)ne znam sta tebi treba,digitech najbolje za te pare a mozda i vise,cak dobio preporuke od ace face, pa ti vidi . :metal:
:o
:facepalm:
:lol:
:|
:hide:
:krstise:
:cao:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 05 Mar 2010, 19:43

brate mozes ti da ne lupas gluposti i nista vise :ziveli: XD

Jamiroquai

Post by Jamiroquai » 05 Mar 2010, 19:49

sto gloooposti? XD da se ne lazemo ja nisam nikad objektivan :-) to sto ti imas neki bering tuks ne znaci sada je to do jaja :D

cccira
MF veteran

Post by cccira » 05 Mar 2010, 20:02

Si presao ti preko petnaeste godine?

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 05 Mar 2010, 20:46

Digitech je sinteticko sranye vecinom (mozda bad monkey nije losh - nisam probao), behringer je sranye ali ima par pedala koje rade za sve pare ako ne i skuplje.... :ziveli:

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 05 Mar 2010, 20:55

Kao na primer pomenuti delay

Wolf
Metalhead

Post by Wolf » 05 Mar 2010, 21:12

ja imam UM-100 distorziju, platio sam je polovnu 1000 dinara, kupio sam je pre cca godinu dana i radi odlicno...
svaka pedala radi kako treba ako ne skaces po njoj... ;)

Sava

Post by Sava » 06 Mar 2010, 10:12

Ja ih imam nekoliko i sve su odlične i još uvek rade. Kod nepažljivih vlasnika će da strada bilo koja pedala. Što se zvuka tiče dosta zvučnih primera je postavljeno ovde na forumu pa to treba poslušati i ne pisati napamet. Pitajte Rocketa koliko je samo servisirao skupih pedala poznatih firmi, da ne pominjemo problematične prekidače kod Ibaneza na primer (ja već imam problem sa potpuno novom pedalom!). Sve Behringer pedale su direktne kopije poznatih proizvođača tako da su mnoge više nego korektne, a odnos uloženo/dobijeno je odličan. Svaka preporuka za kućne muzičare i one koji ne žele iz raznoraznih razloga da ulažu previše u opremu.

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 06 Mar 2010, 10:35

Sava wrote:Pitajte Rocketa koliko je samo servisirao skupih pedala poznatih firmi, da ne pominjemo problematične prekidače kod Ibaneza na primer (ja već imam problem sa potpuno novom pedalom!).
Bossovima stradaju džekovi, starijim Ibanezima ulazi za napajanje, novijim Ibanezima prekidači, Line6 se razlemljuju... To što se tiče novijih pedala. Starije stradaju "po difoltu", nema te sprave koja će raditi bez greške posle 30 godina upotrebe.

Ne smeta meni što ljudi nemaju poverenja u Behringer, nego što imaju previše poverenja u skuplju opremu. Otvorite bilo koju recenziju Bossovih pedala i pročitate: "Boss pedale su građene kao tenk, imam poverenja u njih, nikad me neće izdati..." To uverenje se sruši posle desetog otvorenog Bossa.

Sviraćete ili nećete svirati, zaradićete milione muzikom ili nećete zaraditi ni dinara, ali oprema će da se kvari.

Post Reply