Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
pa da ali za neki rockabilly fazon zvuka su zilavi i poduzdani Peavey Bandit i Bos DD-2 sve sto treba, i po meni ima sasvim dodajan zvuk za tako nesto. I neka pristojna djitra. Scooty Moore je legenda.
iha nebo i zemlja mnogo vise masti i na neck i na bridge poziciji i takodje mnogo cistiji zvuk na klinu. Stari su bili sasvim korektni ali je bila primetna razlika u jacini izmedju pozicija(koja se nije mogla podesiti sa visinom magneta), a i neck magnet je bio jako mutan ka klinu, ali je zato imao totalno zaokrugljen zvuk na drajvu. sto ima i 59-tka ali je ona zato n klinu jako cista i kristalna. Sve preporuke za ove magnete, narocito u odnosu na dimarzio, zato sto su trenutno cene izjednacene, mene su izasli zajedno 14600 dinaraGuitar_thrill wrote:Cestitke! Koliko je primetna razlika u magnetima,u odnosu na stare?

U odnosu na koji Dimarzio?majtimika wrote:iha nebo i zemlja mnogo vise masti i na neck i na bridge poziciji i takodje mnogo cistiji zvuk na klinu. Stari su bili sasvim korektni ali je bila primetna razlika u jacini izmedju pozicija(koja se nije mogla podesiti sa visinom magneta), a i neck magnet je bio jako mutan ka klinu, ali je zato imao totalno zaokrugljen zvuk na drajvu. sto ima i 59-tka ali je ona zato n klinu jako cista i kristalna. Sve preporuke za ove magnete, narocito u odnosu na dimarzio, zato sto su trenutno cene izjednacene, mene su izasli zajedno 14600 dinaraGuitar_thrill wrote:Cestitke! Koliko je primetna razlika u magnetima,u odnosu na stare?
Mene recimo jako iritira taj specifican "hiss" u visim srednjim na JB magnetu.
^ Meni je genijalno da ti tako nesht uopshte chujesh
E stvarno mi je drago shto sam prihvatio preporuku za Dimarzio Norton, magnet je super, bash mi se dopada sve vishe. Jedino nije za neku ultra krljachku svirku sve ostalo super odradjuje. Posebno sam odushevljen clean zvukom, izuzetno prijatan, i za clean solazhe sa mal reverb-a zaista jako jako kulturan magnet. It rules.

E stvarno mi je drago shto sam prihvatio preporuku za Dimarzio Norton, magnet je super, bash mi se dopada sve vishe. Jedino nije za neku ultra krljachku svirku sve ostalo super odradjuje. Posebno sam odushevljen clean zvukom, izuzetno prijatan, i za clean solazhe sa mal reverb-a zaista jako jako kulturan magnet. It rules.
u odnosu na bilo koji dimarzio, do sada sam samo njih furao na nekoliko gitara i svi su mi zvucali nekako sterilno, dok sa ovima nemam taj osecaj.
Cortex wrote:^ Meni je genijalno da ti tako nesht uopshte chujesh![]()

Imaju dimarzi-i taj "hi-fi" zaobljen zvuk ali jednostavno svaki zvuci kulturno.
-
"specifican "hiss" u visim srednjim".."jako kulturan magnet".."zaobljen zvuk"..
khako samo khenjaju...
khako samo khenjaju...

Evo ja sam svog Ibaneza sad pocastio Dimarzio Norton i Air Norton magnetima kao i Virtual Vintage 54 pro singlom... stvarno mi se dopada kako Norton radi, mozda nije za krljanje ala death metal, ali svakako moze neki Megadeth da zvuci superMUzzY wrote:Cortex wrote:^ Meni je genijalno da ti tako nesht uopshte chujesh![]()
E stvarno mi je drago shto sam prihvatio preporuku za Dimarzio Norton, magnet je super, bash mi se dopada sve vishe. Jedino nije za neku ultra krljachku svirku sve ostalo super odradjuje. Posebno sam odushevljen clean zvukom, izuzetno prijatan, i za clean solazhe sa mal reverb-a zaista jako jako kulturan magnet. It rules.![]()
Imaju dimarzi-i taj "hi-fi" zaobljen zvuk ali jednostavno svaki zvuci kulturno.

P.S. Na drugoj gitari ima jazz i JB model, takodje odlicni magneti, ali svaki za svoje

'Oce tako sluh s'godinama da ode...Boogie Woogie wrote:"specifican "hiss" u visim srednjim".."jako kulturan magnet".."zaobljen zvuk"..
khako samo khenjaju...

-
dabome, zato ja nikad ne pojačavam preko trojke..cccira wrote:
'Oce tako sluh s'godinama da ode...
- DrGreenthumb
- MF veteran
Pametno, al' ukljucuj tu TA pec na trojku samo kad je jeftina struja. Ako pregrejes mnogo, 'oce u tim godinama da uvati Xerodermia od vrucine.Boogie Woogie wrote:dabome, zato ja nikad ne pojačavam preko trojke..cccira wrote:
-
e prvo, ja ne volim jeftine stvari.
drugo, šes banki i nisu neke godine..
drugo, šes banki i nisu neke godine..
Sto si hejter...Boogie Woogie wrote:"specifican "hiss" u visim srednjim".."jako kulturan magnet".."zaobljen zvuk"..
khako samo khenjaju...

Pa onaj Roland i ne moze viseBoogie Woogie wrote:dabome, zato ja nikad ne pojačavam preko trojke..cccira wrote: