Line 6 Vs.Marshall
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Line 6 Vs.Marshall
Sta je bolje , Line 6 Spider III 30 ( http://www.mitrosmusic.com/proizvod/457 ... er-III-30/ )
ili Marshall MG30FX ( http://www.mitrosmusic.com/proizvod/897 ... al-Effect/ )
ili Marshall MG30FX ( http://www.mitrosmusic.com/proizvod/897 ... al-Effect/ )
-
Re: Line 6 Vs.Marshall
bugera.
Mislim da se koristi u jednom prostoru za probe taj line 6 i da se zale ljudi da nije dovoljno glasno pojacalo sto je i moguce sa tak-tak tranzistorcom od 30w.
Tu marshall seriju je valjda I papa eksomunicirao kolko je losa em ima jednu 10".
Ako hoces da drzi probe\koncerte sa ovim pojacalima, mislim da ce ti biti verovatno frka sto se tice glasnoce koju mozes da postignes.Osim toga..................izbegavao bi pojacala sa tim dzidza midzama efektima.
Za tih 200-250eu, ako ces da vezbas kuci , mozes da uzmes vox ac4tv,valve junior\senior, mozda neki fender vibro champ i sl.
Mislim da se koristi u jednom prostoru za probe taj line 6 i da se zale ljudi da nije dovoljno glasno pojacalo sto je i moguce sa tak-tak tranzistorcom od 30w.
Tu marshall seriju je valjda I papa eksomunicirao kolko je losa em ima jednu 10".
Ako hoces da drzi probe\koncerte sa ovim pojacalima, mislim da ce ti biti verovatno frka sto se tice glasnoce koju mozes da postignes.Osim toga..................izbegavao bi pojacala sa tim dzidza midzama efektima.
Za tih 200-250eu, ako ces da vezbas kuci , mozes da uzmes vox ac4tv,valve junior\senior, mozda neki fender vibro champ i sl.
spajder je tesko njesra...
A i MG je.
Pogledaj oglase. Mozes naci mnogo boljih pojacala za te pare.
Ne znam zasto bi neko uopste kupovao novo pojacalo... Pogotovo tranzistorca.
Pogledaj oglase. Mozes naci mnogo boljih pojacala za te pare.

Ne znam zasto bi neko uopste kupovao novo pojacalo... Pogotovo tranzistorca.
-
nenadnenad je u pravu
ja licno u sirokom krugu izbegavam ta "fx" pojacala i digitalije uopste, ali opet ti nisi ja
ja licno u sirokom krugu izbegavam ta "fx" pojacala i digitalije uopste, ali opet ti nisi ja
Vox Pathfinder s verbom + ostane para za 2 analogne pedale...
- the bassman
Kako i na koji nacin moze covek da uporedjuje Line 6 sa Marshallom, to je po meni dupe i oko. 

-
u ovom slucaju su dva dupeta u pitanju 

- the bassman
Pa na tom dupetu(marshallu)nisam svirao, line 6 imam, vec 3 godine skuplja prasinu, okacim ga na k....,ko me zajeba da kupim ono njesranenadnenad wrote:u ovom slucaju su dva dupeta u pitanju

-
ajd kad ima vec tema, da postavim i ja slicno pitanje... line 6 spider IV 120 ili marshall mg100dfx ???
- Dersu Uzala
nenadnenad wrote:bugera.
...je valjda I papa eksomunicirao kolko je losa...