LazaRocker wrote:are you sure?Cicmila!! wrote:ali dobro, ja sam devojcica![]()
nzm ja sam plakao uz under the bridge u sopstvenom izvodjenju, kad sam jednom popio korpu...
Mozda je do mene....
Moderators: dejankuki, Trooper
Re: Mozda je do mene....
- LazaRocker
a jeste za
neka, to samo znaci da nisi emotivno inhibiran.
ja jesam, pa nisam nikad tako plakao, a trebalo je sto posto da placem na moju izvedbu mama said, znas ti na sta je ono licilo. ti bi plako provereno, a verujem i ostali, u fetusnom polozaju sa povremenim mrmljanjem 'ugasite ovo, molim vas'.
ja jesam, pa nisam nikad tako plakao, a trebalo je sto posto da placem na moju izvedbu mama said, znas ti na sta je ono licilo. ti bi plako provereno, a verujem i ostali, u fetusnom polozaju sa povremenim mrmljanjem 'ugasite ovo, molim vas'.
- LazaRocker
izgleda se nismo razumeli nisam ja plakao zato sto je izvodjenje bilo ocajno (a jeste, drhtao mi i glas i ruke
) nego zato sto sam se tad mlogo sjebo i zato sto sam dobio korpu od devojke koja mi se stvarno svidjala, pa mi nekako under the bridge najbolja pesma za tako nesto (ne zbog tematike teksta
). i tako piplz, ja sam vam emo u pokusaju... 
ja ne mogu da placem uz pesmu .. ali mogu se ubedacim do jaja kada popijem korpu ... xDDD
jao bre lazo jebo ga ti, ukljuci bar vegetativni nervni sistem pa procitaj moj post:)
ma laza emo, pusti ga da se žiletiše u ćošku
a mozda nije?
mozda ni mozda nije mozda?
zdamo?