Ja da imam soma i po evra uzeo bih schecter hellraiser-a i roland cube 60x... Za po kuci...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ma OK, i nije tvoj odgovor izazvao reakciju, nego tako krenulo, a u krvi nam je izgleda želja za nadmudrivanjem i odmeravanjem čiji je dužiDuane wrote:ali matori tvoj odgovor cak nespada ni u "Ostali instrumenti" jer nisi pomenuo nijedan drugi instrument... skroz je filosofski odgovor tvoj... opustenoenaB wrote:Da moram da potrošim te pare na gitaru i opremu za gitaru verovatno bih opljačkao sam sebe, pošto me električne gitare ič ne interesuju![]()
ja se zekam, nisam šćeo izazvat neku reakciju
Boki je napravio ovu temu u nadi da ce sto vise prosiriti svoje vidike kako bi u predstojecoj mu kupovini opreme, prosao sto je bolje moguce... no nisu je svi tako protumaciliBolix wrote:"Da imate 1500 eura?"
Ova tema mi lici na onu "Oprema koju nemate"
upravo ovo mi je bila namera..cccira wrote:Boki je napravio ovu temu u nadi da ce sto vise prosiriti svoje vidike kako bi u predstojecoj mu kupovini opreme, prosao sto je bolje moguce... no nisu je svi tako protumaciliBolix wrote:"Da imate 1500 eura?"
Ova tema mi lici na onu "Oprema koju nemate"
ahahah, sad sam sve procitaoBorn_Dead wrote:cira veciti drkos XD
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest