(al sad sta je tu je, para se nema za bolji, a pesme autorske i bend ne mogu da cekaju), problem je sto bih ja sad da distorziju koristim direktno samo s Randall-a i razne efekte sa procesora  kojih ima dosta (uglavnom na cleanu) koje koristim u pesmama tako da ne mogu da bacim procesor i samo roknem footswich i picim s pojacala! Kakooo?
  (al sad sta je tu je, para se nema za bolji, a pesme autorske i bend ne mogu da cekaju), problem je sto bih ja sad da distorziju koristim direktno samo s Randall-a i razne efekte sa procesora  kojih ima dosta (uglavnom na cleanu) koje koristim u pesmama tako da ne mogu da bacim procesor i samo roknem footswich i picim s pojacala! Kakooo?   Je li jedini nacin da se to izvede da za distor stisnem bypass pa footswich ili postoji jos neki nacin??
 Je li jedini nacin da se to izvede da za distor stisnem bypass pa footswich ili postoji jos neki nacin?? Hvala unapred i sorry ako smaram, al mi je ovo bas bitno, neam kod koga da se raspitam za ovo osim ovde.... Ne krecem se mnogo po muzickim krugovima jbg!