Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Kvalitet dirki?
-
svirao sam jedan casio synth iz 80tih , pianino i sad ovo , tako da nemam bas sa cim da poredim.
Casio nije imao dinamicke dirke i bio je meksi
, sa mehanikom se ovo ne moze porediti nikada i vise volim osecaj pravih al ovako mogu da izvucem gomilu zvukova.Rekli su mi da je behringer dobra kupovina za ove pare, nov je oko 140-150eu valjda.
Casio nije imao dinamicke dirke i bio je meksi

-
http://www.box.net/shared/ba0fz628bl
eto i demoa sa electric lizzardom [ fender rhodes ]
trebam se jos navici na dirke, ne mogu da se izborim sa dinamikom
eto i demoa sa electric lizzardom [ fender rhodes ]
trebam se jos navici na dirke, ne mogu da se izborim sa dinamikom

Roland daisy chain i par patch kablova (doduse hteo sam Cordial da kupim ali ih nije bilo u mega musicu
)

Ma njegove boje me ne iteresuju, za to mi sluzi kontakt i omnisphere 
Kul, hvala ti na opisu. Gledacu da ga probam, treba mi master klaviatura.

Kul, hvala ti na opisu. Gledacu da ga probam, treba mi master klaviatura.
- BaalBehrit
Hvala druže, videću u ponedeljak sa njima telefonom, pa ako ne budu mogli da mi pošalju - cimaću tebe.Baba Slim wrote:Nikakav problem, javi se meni, ja sam stalno u NS, dok majti samo povremeno naleti.BaalBehrit wrote:Auuu, moram da pozovem ovaj Artist u BGu da vidim da li imaju, ako nemaju, moram nekog od vas ljubaznih Novosadista (:D) da zatražim uslugu da mi pazari pa da mu dam pare.
Mada, sad sam se setio da oni šalju i brzom poštom tako da možda čak možeš celu akciju obaviti i bez posrednika. Proveri ipak... Ako ne može, ja ću obaviti, nikakav problem.

Fookin' dzek ne pasuje u triwah... Koji sam ja baksuz nad baksuzimacccira wrote:Roland daisy chain

ako ti je za utehu, nisi jedini baksuz... Kod mene taj rolandov daisy chain nije pasovao u: triwah, mister crybaby i crybaby standard... Kod ovih wahova je ulaz za struju uvucen a dzekovi na daisy chain-u su kratki, tj. pasuju lepo na pedalama koje imaju ulaz kao kod boss-a (mada ono, skoro sve pedale koje sam probao su imale takav ulaz, jbmlg)....cccira wrote:Fookin' dzek ne pasuje u triwah... Koji sam ja baksuz nad baksuzimacccira wrote:Roland daisy chain
Nikakav problem. Ako imaju u radnji u NS, a ne šalju, ti rezerviši spravu, javljaj mi ako hoćeš odmah prepodne u ponedeljak i idem u toku dana i pazarim, pa ti ja šaljem.BaalBehrit wrote: Hvala druže, videću u ponedeljak sa njima telefonom, pa ako ne budu mogli da mi pošalju - cimaću tebe.
Kako si resio problem, ako si ga resio? Ja se razmisljam da rasformiram jedan jack i da nakacim neki koji ce da radi posaoprogg wrote:ako ti je za utehu, nisi jedini baksuz... Kod mene taj rolandov daisy chain nije pasovao u: triwah, mister crybaby i crybaby standard... Kod ovih wahova je ulaz za struju uvucen a dzekovi na daisy chain-u su kratki, tj. pasuju lepo na pedalama koje imaju ulaz kao kod boss-a (mada ono, skoro sve pedale koje sam probao su imale takav ulaz, jbmlg)....

Ja bih izvukao kablice za bateriju iz pedale, i direktno ih povezao na adapter (daisy chain). 

Da, to bi bilo pametnije resenje... tj. da se napravi 9v (standardni konektor) u muski dzek sto bi se onda kacilo na 9v konektor koji postoji u wahushule wrote:Ja bih izvukao kablice za bateriju iz pedale, i direktno ih povezao na adapter (daisy chain).

Edit: sad vidim koliko je konfuzno ovo sto sam napisao, al valjda moze da se skapira

Gde mogu da kupim adapter za komp? Mislim ono, da iz gitare ide direktno u komp?
Umm, bilo koja radnja sa elektronikom. 6.35-3.5 dzek, mogu ti doneti ja 

A jedno pitanje, koliko to kosta?