Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Можда су лику увалили лажног Гибсона (читај: зајеб'о се при куповини), па сад хоће он неком другом да ували на фазон ''мене су зајебали, имам и ја право неког да зајебем''.
Ma da... svakom od njih 50 se bas to desilo. Ponekom se desilo i vise puta. 

Pa šta ćeš, neke baš tera maler. 

- mislim_stvarno
Nesto se meni ne cini da je ista vise ok da kaze da je gitara rucni rad nego da kaze da je gibson Prevara uz parolu "viden je okej!!!". Prevara je prevara. Mislim, to je samo moje misljenje. Jedino posteno je da napise ovo je kineski fejk, pa da trazi koliko god hoce, kao sto je jedan lik skoro radio, i trazio 600 jura. Njemu niko nista ne moze da kaze jer nikoga on nije prevario. Koga zanima ta gitara, ode, isproba, i na kraju odluci da li vredi 600 ili koliko vec... Mislim da je i u tom slucaju dobio i tih 600e, jer ima mnogo ljudi koji misle da se razumeju, pa ih lagano preveslaju, point and case, viden, prodao je par stratova u koje su se neki kleli pre nego sto ga je raskrinkao neko ko se stvarno razume i ko je znao tacno sta da gleda...
-
kolko sam shvatio protiv zakonite su te kineske kopije pa i prodaja istih al u nekim boljim drzavama 

- LifelessDead
Pa zabranjeno je i ovde,bar u radnjama. Inace fake guitara imas koliko hoces na ebay-u, pogotovo epifona, ima ih vise nego originala...
-
dakle, nemaju fender, gibson itd pravo na oblik gitare, sve je to genericno uglavnom
nego je problem sto je lazni logo i mislim da je cak i oblik headstocka zasticen...
nego je problem sto je lazni logo i mislim da je cak i oblik headstocka zasticen...
Najsigurnije je kupiti viden strat. Znas sigurno da je aria.
Ima država u kojima je dovoljno da poseduješ takvu gitaru pa da se tretiraš kao da kršiš zakon. Valjda po onom principu - danas je poseduješ, a sutra već možeš da je prodaješ. Jeste malo paranoično, jeste čak i malo sumanuto, jer prevarene naivce stavlja u poziciju prevaranata, ali valjda i tera ljude da se bolje raspitaju i da otvore četvoro očiju.
- LifelessDead
To je vise formalno tako,cisto da se uplase ljudi. Voleo bih da vidim da li je iko do sada dobio kaznu za to...
Niko sigurno nije kaznjen zbog toga, jer i zbog zescih stvari se ovde ne kaznjava, ali je dobro da se diskutuje o tome, zato sto svako moze da bude prevaren danas, a ako se prica o tome moze da se desi i da se nesto korenito i promeni, jednog dana ce sigurno to da se desi???!!!
Nisi napisao "Pozdrav, Coca!!!!!!"

pa cisto sumnjam brate,i tvojoj deci nece nista nece da se promeni,samo ce doci josh zajebaniji kinezi. E da ,da li postoje razlike u zvuku izmedju originala i tih fake las paul-ova ,mislim stalno se govori da samo les paul zvuk izlazi samo iz pravog les paul-a?
- Rocket Roll
Mora da mu je iznenada pozlilo! Zovite doktora!Cortex wrote:Nisi napisao "Pozdrav, Coca!!!!!!"
Odavno želim da pitam da li su ovo one gitare iz Ideje od 2400,00 dinara?
http://www.kupujemprodajem.com/gitara-a ... -oglas.htm
Meni deluje da jesu, a dugo ide i oglas na halooglasima, ali tamo je cena 3.950,00 dinara. Ako je tako onda je to zarada od samo 100%!!!
http://www.kupujemprodajem.com/gitara-a ... -oglas.htm
Meni deluje da jesu, a dugo ide i oglas na halooglasima, ali tamo je cena 3.950,00 dinara. Ako je tako onda je to zarada od samo 100%!!!