koliko samo erotike i r'n'r je sadrzano u SG-u!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jbm li ga, nemo' da se ljutis ali sve mi se cini da nisi dovoljno svirao liveRocket Roll wrote:Naravno da možeš. Bubnjar može da smanji glasnoću bubnjeva. Sivonje koje znaju samo da zakivaju jer inače ispadaju iz ritma, naravno, nisu bubnjari - isto kao i što gitaristi nisu oni koji 99% vremena sviraju preglasno, prekompresovano i predistorzirano.DrGreenthumb wrote:ali bubanj ne mozes da smanjis...
50W+ je, sa druge strane, ponekad vrlo teško kontrolisati, baš kao i Ferari u gradskoj vožnji. Headroom je mač sa dve oštrice - zaboraviš se, pritisneš žice malo jače i preletiš preko celog benda. Super za bluz, ali kad nekoliko puta tako sahraniš neki kompleksni vokal ili složenu bas deonicu / drugu gitaru / instrument koji u tom trenutku nosi melodiju, samo te zamole da više ne dolaziš uopšte, da kupiš kompresor ili da promeniš pojačalo.DrGreenthumb wrote:Kad se dovoljno jaknes da se cujes zvuk je takav kakav je, puno kompresije, ako se smanjis na volume potu malo se iscisti, granted, ali se onda ne cujes... A i amp ti zvuci prezasiceno i kao da se gusi, kad ga odvrnes na 10.
Lepo bi bilo reći "100W može sve ono što mogu 20W, ali 20W ne može ono što mogu 100W", samo to ipak nije tačno.
A da, omeo me Cortex kupovinom, pa sam zaboravio.Rocket Roll wrote:Naravno da možeš. Bubnjar može da smanji glasnoću bubnjeva. Sivonje koje znaju samo da zakivaju jer inače ispadaju iz ritma, naravno, nisu bubnjari - isto kao i što gitaristi nisu oni koji 99% vremena sviraju preglasno, prekompresovano i predistorzirano.DrGreenthumb wrote:ali bubanj ne mozes da smanjis...
Ja svir'o! Puno puta. El znaci da sam sad u pravu?sinisake wrote:Pa isto kao sto mozes da regulises glasnocu na volume potu na djitri.
Ko vam je kriv, kad ne svirate bluz.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest