Si vid'o, a?muki17 wrote:a Ljuba stari lisac,nema me 4 5 meseci,covek se rastrti od opreme

Mmuki17 wrote:

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Si vid'o, a?muki17 wrote:a Ljuba stari lisac,nema me 4 5 meseci,covek se rastrti od opreme
Mmuki17 wrote:
Poštujem ja tvoje veće live iskustvo - i ne volim da se surovim profesionalcima kakvi ste ti & Siniša (koji odrade toliko svirki & uzmu toliko para godišnje) mešam u posao - i što se mJetala tiče, tako je kako kažeš, ali neće biti da se sa praktičnim mJetal iskustvom sve završava. Nisam uživo svirao mJetal baš kao što nisam intravenozno uzimao heroin, pa opet znam par stvari i o živim svirkama i o euforiji.DrGreenthumb wrote: Jbm li ga, nemo' da se ljutis ali sve mi se cini da nisi dovoljno svirao live![]()
Pogledaj takođe Bad Cat rešenja.DrGreenthumb wrote:...sledeca akvizicija amp-wise biti neki one channel class A (18w) bastard Marshall Bluesbraker-a i Princeton-a...
i ne volim da se surovim profesionalcima kakvi ste ti & Siniša (koji odrade toliko svirki & uzmu toliko para godišnje) mešam u posao
Evo upravo gledam potvrdu o visini prihoda u 2009. i kaze 803.564. I nije lose, onako... A svirki bilo, mislim 10 ili 11 (sto je 10 ili 11 vise nego sto je RR imao, pretpostavljam). A bedak nisu bile mjetal, kao ni vecina ostalih koje sam ikad svirio, a ni placenesinisake wrote:i ne volim da se surovim profesionalcima kakvi ste ti & Siniša (koji odrade toliko svirki & uzmu toliko para godišnje) mešam u posao![]()
Bogami, prosle godine je najmanje 100 evra palo (eeeej, 100 evra na ovu krizu
), a ove ce jos vise.
![]()
![]()
A, ti, Dr, sta si ti zaradio??? Aj sad priznaVAj!
Inace, Cortexe, cestitke!
Kakvu zver je doneo taj tvoj gitarista, ovaj Crate od 600w sa 16x12"? Twin Reverb je glasno pojačalo.Kristijan wrote: Pre dosta godina sam doživeo da sam od vlasnika lokala, koji iz hobja i svira, čujem da je mom kolegi gitaristi rekao da slobodno vrati svoju "zver" u auto, jer on na bini ima Twin Reverb, koji je dovoljan za njegov lokal, i ako hoće neki drugi zvuk - može samo da donese nešto tog gabarita i snage, jer neće da mu bilo ko maltretira goste. A čovek nije bio lujka, i imao je dobru opremu, čak je redovno držao na bini Rhodes, a to je žešća retkost.
Rocket je u 2010. svirao samo za doček Nove Godine, i to akustičnu gitaru... Primio je oko 290 000 dinara na ime redovnih prihoda. Da li ga to čini manje vrednim od Doktora? Možda u očima poreskih organa, ili u "ja imam veći ček & skuplji MusicMan" kontekstu merenja penisa: ni jedno ni drugo nema veze sa 20W lampašima.DrGreenthumb wrote:A svirki bilo, mislim 10 ili 11 (sto je 10 ili 11 vise nego sto je RR imao, pretpostavljam).
I tu se opet vracamo na Axe Fx koji je u tom kontekstu bolje resenje. Ali kada malo bolje razmislim, moze da se odnosi i na ostale kontekstepojačalo razumne dimenzije, po potrebi sa mikrofonom ispred, daje daleko više prostora za udešavanje tona.
sub_zer0 wrote: Pojacala polako ali sigurno padaju u zaborav.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests