Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
iz dana u dan sve vise volim EHX !!! 

- propali_gitarista
Slazem se sa tobom. Treba se posvetiti necemu, ali umereno. Ima sigurno ljudi koji smatraju da ako poseduju vise pedala time postaju bolji muzicari, kao neka stvar prestiza. Sumnjam da ljudi sa 10+ pedala u board-u zaista imaju potrebe za svim tim pedalama odjednom. Samo isticem neko moje misljenje. No hard feelingsTufli wrote:Ne, poenta je koliko volish neke stvari i koliko si posvecjen njima. Ako npr tezish ka nekoj kvalitetnoj opremi i istinski je volish, shtedecjesh i skupljacjesh za nju godinama odrichucji se drugih zadovoljstava.Ljudi samo moraju da shvate shta zapravo zaista vole.propali_gitarista wrote:neki ljudi bas preteruju... kontam da je to sve u skladu sa mogucnostima...

Ja nemam meru. Mislim da ću bunariti akcesorije i vrteti kombinatorike dok sam živ (trenutno sam na tih prelomnih 10-ak).propali_gitarista wrote: ali umereno...
Nije u pitanju ni prestiž, ni fetiš robe, a najmanje me neki/bilo koji komad opreme čini "boljim gitaristom" nego što jesam. Naprosto - kreneš da kapiraš ZVUK, i svo znanje rukovanja instrumentom počne da se prati sa umećem DIZAJNA zvuka koji proizvodiš. Konačni efekat je, što se mene tiče, dragocen

-
decades07 wrote:Ja nemam meru. Mislim da ću bunariti akcesorije i vrteti kombinatorike dok sam živ (trenutno sam na tih prelomnih 10-ak).propali_gitarista wrote: ali umereno...
Nije u pitanju ni prestiž, ni fetiš robe, a najmanje me neki/bilo koji komad opreme čini "boljim gitaristom" nego što jesam. Naprosto - kreneš da kapiraš ZVUK, i svo znanje rukovanja instrumentom počne da se prati sa umećem DIZAJNA zvuka koji proizvodiš. Konačni efekat je, što se mene tiče, dragocen.

Koliko ti bese trenutno imas pedala u bordu?propali_gitarista wrote:Slazem se sa tobom. Treba se posvetiti necemu, ali umereno. Ima sigurno ljudi koji smatraju da ako poseduju vise pedala time postaju bolji muzicari, kao neka stvar prestiza. Sumnjam da ljudi sa 10+ pedala u board-u zaista imaju potrebe za svim tim pedalama odjednom. Samo isticem neko moje misljenje. No hard feelingsTufli wrote:Ne, poenta je koliko volish neke stvari i koliko si posvecjen njima. Ako npr tezish ka nekoj kvalitetnoj opremi i istinski je volish, shtedecjesh i skupljacjesh za nju godinama odrichucji se drugih zadovoljstava.Ljudi samo moraju da shvate shta zapravo zaista vole.propali_gitarista wrote:neki ljudi bas preteruju... kontam da je to sve u skladu sa mogucnostima...

Hajd da imas jednu ili dve al ovako nemas pravo glasa.

- propali_gitarista
Samo sam te cekaoFunkomat wrote: Koliko ti bese trenutno imas pedala u bordu?![]()
Hajd da imas jednu ili dve al ovako nemas pravo glasa.

-
'neki ljudi bas preteruju, mogli bi da malo stanu da ih sustignem' 

Evo i moj skromni pedalboard..

http://i921.photobucket.com/albums/ad60 ... 1270504780
Dunlop cry baby Jimi Hendrix (JH-1B),Ibanez TS-808,EHX Big Muff i Ehx Clone theory...

http://i921.photobucket.com/albums/ad60 ... 1270504780
Dunlop cry baby Jimi Hendrix (JH-1B),Ibanez TS-808,EHX Big Muff i Ehx Clone theory...
Lep board, odlicno izgleda
. Inace, jel to neki kupovni board ili kucna radinost?

Ja pokushavam ovih dana da krenem u kucnu radinoS i jbt nigde ne mogu da nadjem neki overused kofer, tu polaznu tachku nesrecnicu...prevrnuo sam pola rodbine, niko nema jedan pishljivi kofer koji im ne treba?! Blah.
Hvala...a nije kucna radinost...ovo je neki CNB ne znam ni ja....sl0e wrote:Lep board, odlicno izgleda. Inace, jel to neki kupovni board ili kucna radinost?
Cestitam guv'nor! Odlican je to delay.
Meni mozda cak i omiljen
Meni mozda cak i omiljen