TotalnoWolf wrote:win!Duane wrote:ko u matriksu: "take the blue pill, or take the red pill"... uzmes obe i zurka!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
TotalnoWolf wrote:win!Duane wrote:ko u matriksu: "take the blue pill, or take the red pill"... uzmes obe i zurka!
Ja bi' rek'o da je ton u ssmc-ovoj kameri, ipak.Duane wrote:al meni je fascinatno kako se ljudi uvek dele na ove i one... kao "ton je u prstima" i "ton je u opremi"... mislim, what tha fuck? zasto odvajati ta dva, they're like meant to be together... al apsolutno nema svrhe potencirati na jednom od ova dva...
Ček kad uzmem kameru da viš što će bidne ton....k'o 80'-ihsinisake wrote:Ja bi' rek'o da je ton u ssmc-ovoj kameri, ipak.Duane wrote:al meni je fascinatno kako se ljudi uvek dele na ove i one... kao "ton je u prstima" i "ton je u opremi"... mislim, what tha fuck? zasto odvajati ta dva, they're like meant to be together... al apsolutno nema svrhe potencirati na jednom od ova dva...
Au! Od ovoga bi Nigel Tufnel precrkao od muke ako bi vidiosirac-šunka wrote:Ne mogu da se odlučim, ovaj:
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest