Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- rock action
Re: Oprema Koju Imate
e da, skoro sam cuo slicnu takvu hijavatu, novu doduse... ima klin da se smrznes. i glasan je, glasaaaan. kao 3 twina odjednom. klinchina da te pojede. da se nauzivas 

rock action wrote:e da, skoro sam cuo slicnu takvu hijavatu, novu doduse... ima klin da se smrznes. i glasan je, glasaaaan. kao 3 twina odjednom. klinchina da te pojede. da se nauzivas

Ja sad svakoga časa očekujem da mi stignu 6CA7 lampe da ih isprobam kako zvuče.Kažu da su kao stvorene za Hiwatt-a
-
I ja volim to da radim doduse sa ~20wssmc wrote:Taman poslaRocket Roll wrote:Dersu Uzala wrote:Nisi, i ja volim da drndam svoje Boogie-je svaki cas.Dobro je, već sam pomislio da sam skrenuoFunkomat wrote:Ista prica sa mnom i bassmanom.

Uzdravlje!!!
Sta je u onom marshall boxu?
- Rocket Roll
3 x G10L-35 i jedan Vintage 10. Bright lights, big city.MUzzY wrote:Sta je u onom marshall boxu?
Zvucnici... 

hahahaha... bas sam hteo da napisemdejankuki wrote:Zvucnici...

ssmc wrote:Taman poslaRocket Roll wrote:Dersu Uzala wrote:Nisi, i ja volim da drndam svoje Boogie-je svaki cas.Dobro je, već sam pomislio da sam skrenuoFunkomat wrote:Ista prica sa mnom i bassmanom.

Lepo pitao... ja odgovorio... 

- DrGreenthumb
- MF veteran
Lepo... A sto Sa(n)tana sviri heavy-metal Ibaneza? I sto ti ovaj wang bar izgleda kao lilihip? To si sam ili ima tako i fabricki? Ovaj binding tela je kewl thoSantana wrote:Evo mog Ibaneza.

Da, treba da kupi strata, i ja sam isto zacudjen...

I kaki su ono krstovi metalski, obrnuti, na potovima?

I kaki su ono krstovi metalski, obrnuti, na potovima?

- Guitar_thrill
- MF veteran
pa nisu uvek obrnuti, kad je smanjen do kraja, onda stoje kako treba...to je zbog one fore da nema boost pedale, vec da sve radi volume potomsinisake wrote: I kaki su ono krstovi metalski, obrnuti, na potovima?

- sirac-šunka
- vragolan
Zašto citirate postove sa dva kvadrata slika koje se i tako nalaze u prethodnom postu...

Da bi duze skrolov'o, logicno