Linkin park u Srbiji

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 24 Sep 2007, 03:52

licno smatram da nemaju kvaliteta uopste, ali da su srecno opajdarili sekircetom po medu:)
ali daleko od toga da cu da ih pljujem, to ostavljam deci i neizivljenima:) ako cu nekog da pljujem to ce biti zato sto je objektivno uradio neku jako losu stvar, a linkin park ljudi prave muziku, neki drugi ljudi slusaju tu muziku, njima super, meni jos bolje:)
sto se tice price o evoluciji, revoluciji, dekadenciji, uproscavanju, komplikovanju, kompleksnosti u muzici i tako dalje i tako blize, u globalu sam za zajebavanciju u bilo kojim pravcima: neces solo? nemoj. oces pet polutonova u nizu? samo napred. sviras bubnjeve varjacama? taj rad. u svakom zanru ima kvalitetnih stvari i ne treba biti zatucan nego kreativan. sto rece jedan pametan cika '90% svega je djubre'. onih deset posto ce uvek ostati toliko.

e, da:
kristijane, svaka cast, svaka ti se dala! skidam kapu za motivaciju, sve sto si rekao, slazem se u potpunosti, od sada citam sve tvoje postove :mrgreen:

kontejner

Post by kontejner » 24 Sep 2007, 11:15

ja lichno nemam nishta protiv njih, ni protiv onih sto i slusaju, ali mislim da su
preterali sa eksperimentisanjem

dragomix

Post by dragomix » 30 Sep 2007, 11:14

Morao sam ovo da napisem i ako vidim da je diskusija zavrsena ali...
Linkin Park je tako odvratan, komercijalan, studiski bend kojeg forsira DJAVOLJA TELEVIZIJA KOJA NEMA POJMA O MUZICI MTV, ali koja ipak namece trendove celom svetu!!! Te gluposti tipa linkin park, tokio hotel i to, pa ja bi to sve u njivu pa da skupljaju kukuruz! Glavni razlog za ovakvo misljenje je taj sto ovakvi bendovi NE pisu sami pesme, NE komponuju numere i pevaju kao o nekoj ljubavi, pa u sledecoj pesmi o ratu i bedi(a oni znaju sta je rat nisu izasli nikad iz svojih koznih fotelja, ne verujem da znaju i sta je ljubav)!

vbraca
vrabac

Post by vbraca » 06 Oct 2007, 20:21

Ja sam stvorio ovu temu stoga cu zadnji napisati.
Hvala vam na vasem misljenju,samo to sam trazio.
:off-topic:

van gogh

Post by van gogh » 14 Oct 2007, 20:21

Tokio Hotel :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

F U J

vbraca
vrabac

Post by vbraca » 15 Oct 2007, 16:07

van gogh ne skreci sa teme! :lol: :lol:
8)

blaze

Post by blaze » 05 Dec 2007, 23:38

Linkin Park sam komponuje pesme, i pise tekstove. Po mom misljenu nisu los bend, jer su orginalni, a da im je muzika jednostavna to stoji. Cenim ih jer im je svaka pesma razlicita, a ne kao kod Maidena (nemojte sad da ovo pogresno skontate, Maideni su odlican bend) imas utisak kao da slusas jednu istu pesmu, tokom 20 i kusur godina nisu nikakav pomak napravili.

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 06 Dec 2007, 00:20

Oprosti, ali Maideni su napravili itekakav pomak!
Preslusaj album The Number of the Beast i preslusaj A Mater of Life and Death, pa mi onda reci da li su napravili pomak ili nisu.
Druga stvar je to sto imaju taj prepoznatljivi zvuk i nacin sviranja, po kome, iako nikada nisi cuo neku pesmu, mozes da kazes: "a to je sigurno Iron Maiden".
Uostalom to upravo pokazuje koliko su kvalitetan bend, jer pored cinjenice da im je svaki album tematski drugaciji, oni uvek uspeju da prilagode muziku toj temi, a da istovremeno zadrze taj svoj prepoznatljivi zvuk.

Tako da, tu se nikako, ali bas nikako ne slazem sa tobom. U svakom slucaju ne bih da zapocinjemo raspravu ovde, jos uvek me niko nije stavio za offtopicara broj 1 u istoimenoj temi, i zelim da tako ostane. :D

blaze

Post by blaze » 06 Dec 2007, 10:46

Pa hajde recimo da si u pravu, ali mene je Iron Maiden smorio posle malo vremena, verovatno i ne toliko zbog muzike nego zbog sisavaca koji obuku majcu "Brave new world" i tripuju se "Iron Maiden! Ja sam cool!". Iron Maiden je naravno bolji bend od Linkin Parka, jer su mnogo prodali cmarugu i ovaj zadnji album im je mnogo komercijalan, a pogotovu mrzim sto su snimili album sa "Jay-Z"-em. Svidjaju mi se nnjihovi stari albumi Meteora i Hibryd Theory. Ali sta znam, nije Linkin Park toliko los koliko ga svi pljuju.

mwah xD

Post by mwah xD » 06 Dec 2007, 15:12

LP rulz xD mwahahaha xD

vbraca
vrabac

Post by vbraca » 06 Dec 2007, 15:19

mwah xD wrote:LP rulz xD mwahahaha xD
1.Nepisi nesto velikim slovima,ako to nije potrebno da se naglasi.
2.Nemam reci,ovaj post je beznacajan,ja sam trazio misljenja ljudi,a ne ovo sto si to napisao

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 06 Dec 2007, 15:42

Vbraco:
1 Molim te nemoj vise glumiti policajca na forumu jer to uopste nije kul.
2 Ako bas imas potrebu da prijavis postove koji nisu u skladu sa pravilnikom uradi to na pp moderatora odredjenog foruma ili nekog od admina.

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 06 Dec 2007, 16:42

[quote="blaze"]Pa hajde recimo da si u pravu, ali mene je Iron Maiden smorio posle malo vremena, verovatno i ne toliko zbog muzike nego zbog sisavaca koji obuku majcu "Brave new world" i tripuju se "Iron Maiden! Ja sam cool!".[quote]

Pa dobro, uvek imas ljude koji se ponasaju budalasto i tripuju se da su cool, ali to nije razlog da te smori bend, mislim bend je jedno, a fanovi su drugo.

Sto se tice Linkin Parka, ja ih ne volim, ali nisam toliko uskogrdan da bih se sada pretvarao kako ne mogu da razumem zasto ih neko voli. Hocu reci, sto se muzike tice, to je stvar ukusa i o tome ne moze da se raspravlja.

van gogh

Post by van gogh » 06 Dec 2007, 17:42

vbraca wrote:
mwah xD wrote:LP rulz xD mwahahaha xD
1.Nepisi nesto velikim slovima,ako to nije potrebno da se naglasi.
2.Nemam reci,ovaj post je beznacajan,ja sam trazio misljenja ljudi,a ne ovo sto si to napisao
Sta bi ti da te stave za urednika a? :lol:

Sorry za :off-topic:

mwah xD

Post by mwah xD » 08 Dec 2007, 13:27

hmm.. to je moralo da se naglasi.. :D i ja nisam mushko :P

Post Reply