jeftine wah pedale?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Jamiroquai
jeftine wah pedale?
gde mogu da se nadju jeftine wah pedale??? osim behringerovog hell babe-a
Re: jeftine wah pedale?
Daphon u mix musicu
I proel ali je on sranje.
Bolje pogledaj oglase
Bolje pogledaj oglase
Hebem li ga, bio je neki Proel pre u http://stringer.co.rs/prodajni-program/ ... el-wah-wahJamiroquai wrote:gde mogu da se nadju jeftine wah pedale??? osim behringerovog hell babe-a
Ne znam dal sad imaju, to i Behringer bi trebalo da je najjeftinije ili Vox-ov u sky-u koji je meni skroz ok ali kosta 6k http://www.skymusic.rs/prodaja/gitare/p ... i2530.html
neki jeftini ili neispravni vah samo za kuciste i mehanizam i das nekom ko dobro radi pedale da ti napravi vah po meri
inace razmisljam o tome..
mada cesto se pojave u prodaji dobri polovni za ok cenu
moj savet ti je da zaobodjes berindzer

Vox v845. Trebalo bi da kosta nesto manje od 60 evra, a daleko je bolja opcija od proela ili hellbabe-a.
kako neko ume opasno da mi uzme temu iz usta uffffff !
Vox WAH V847 Wah Wah Pedal ili Vox WAH V845 Wah Wah Pedal ja sam se za ta dva dvoumio? sugesstions?

Vox WAH V847 Wah Wah Pedal ili Vox WAH V845 Wah Wah Pedal ja sam se za ta dva dvoumio? sugesstions?

iz prica sam uglavnom ukapirao da kod "onih prljavih po oglasima" prodaju vahove u velikom broju sa pokvarenim mehanizmima. naravno ima i dobrih ,ali treba da se naletifaks wrote:neki jeftini ili neispravni vah samo za kuciste i mehanizam i das nekom ko dobro radi pedale da ti napravi vah po meri![]()
Verovatno mislis na V847A. Obicne 847-ice nema vise u prodaji. Obe pedale su pcb (http://img207.imageshack.us/img207/7065/img6795y.jpg), slicne su i po zvuku, 845 ima blagi boost. 847A je skuplji 20 evra.Born_Dead wrote:kako neko ume opasno da mi uzme temu iz usta uffffff !![]()
![]()
Nekako najisplativije je uzeti 845, povaditi postojece komponente i napraviti nove od nekog kit-a (npr BYOC, radio je Rocket).
a sta fali 845-ici??? sto bi je kupovao , pa onda vadio iznutrice i stavljao druge?? zar nije lakse onda uzeti neki komplet kit?sl0e wrote:Verovatno mislis na V847A. Obicne 847-ice nema vise u prodaji. Obe pedale su pcb (http://img207.imageshack.us/img207/7065/img6795y.jpg), slicne su i po zvuku, 845 ima blagi boost. 847A je skuplji 20 evra.Born_Dead wrote:kako neko ume opasno da mi uzme temu iz usta uffffff !![]()
![]()
Nekako najisplativije je uzeti 845, povaditi postojece komponente i napraviti nove od nekog kit-a (npr BYOC, radio je Rocket).
- nikolic025
Imao sam V847A i razlika je samo sto je ona sa niklovanim coskom papucice,i sto uz nju ide torba kozna,a u zvuku nisam primetio nista,obe rade korektno,trenutno imam V845 i sacuvao sam torbicu
Imao sam Duphone ako se tako pise i sranje je,prekida kad se digne do kraja,imao sam i Cry Baby sa Faselom onaj od 150E i nije mi nista bolji od ovog Voxa,cak mi je ovaj meksi za prekidac i ima po meni bolji zvuk,najbolje da probas,mozda se tebi svidi Ibanezov onaj Weeping Demon isli sta znam,mozda bas Behringer sto ima oprugu...ko zna...ti,najbolje!!!
pozz

Imao sam Duphone ako se tako pise i sranje je,prekida kad se digne do kraja,imao sam i Cry Baby sa Faselom onaj od 150E i nije mi nista bolji od ovog Voxa,cak mi je ovaj meksi za prekidac i ima po meni bolji zvuk,najbolje da probas,mozda se tebi svidi Ibanezov onaj Weeping Demon isli sta znam,mozda bas Behringer sto ima oprugu...ko zna...ti,najbolje!!!
pozz
problem je sto,koliko dugo sviram nisam ni pipnuo wah 

Pa ne znam, po nekoj mojoj racunici, jeftinije je zameniti samo plocicu i komponente i upotrebiti sta se moze od dzekova itd, nego uzimati novi kit koji kosta skoro kao novi (dunlop 130$+) wah (+ drakonske carine i dazbine za uvoz istog). No da ne idem u offtopic, ovaj 845 za tu kintu je super investicija, a ne znam da li ima jeftinije od Proela i Behringera. Mozda Rocktron neki?xspaceman wrote:a sta fali 845-ici??? sto bi je kupovao , pa onda vadio iznutrice i stavljao druge?? zar nije lakse onda uzeti neki komplet kit?
sta fali 845-ci?? da li si je svirao? zasto bi je uzimao pa izvadio iznutrice i ubacio druge??Toliko je lošiji od 847-ce??Mislim u cemu je poenta??Koja je razlika između ta dva waha?sl0e wrote:Pa ne znam, po nekoj mojoj racunici, jeftinije je zameniti samo plocicu i komponente i upotrebiti sta se moze od dzekova itd, nego uzimati novi kit koji kosta skoro kao novi (dunlop 130$+) wah (+ drakonske carine i dazbine za uvoz istog). No da ne idem u offtopic, ovaj 845 za tu kintu je super investicija, a ne znam da li ima jeftinije od Proela i Behringera. Mozda Rocktron neki?xspaceman wrote:a sta fali 845-ici??? sto bi je kupovao , pa onda vadio iznutrice i stavljao druge?? zar nije lakse onda uzeti neki komplet kit?
Jesam, svirao sam pre mesec-dva. Sa tonske strane 845 previse naginje na bas i srednje, a u donjoj poziciji, pri kraju svipa kao da "isece" visoke. Mozda moze da se podesi iznutra, ali nisam dirao jer nije moja pedala.
Inace, ima jos nekih sitnih mana (tesko se pali i gasi, treba bas zgaziti; cuje se paljenje i gasenje tj. prekidac) ali je generalno za te pare dobar wah. Menjanje iznutrica sam pomenuo samo zbog toga sto je cena pedale atraktivna, i sto moze da bude dobar starting point za pravljenje nekog ultimativnog wah-a koji bi bio zvucno bolji i koji ne bi patio od pomenutih sitnih boljki.
Inace, ima jos nekih sitnih mana (tesko se pali i gasi, treba bas zgaziti; cuje se paljenje i gasenje tj. prekidac) ali je generalno za te pare dobar wah. Menjanje iznutrica sam pomenuo samo zbog toga sto je cena pedale atraktivna, i sto moze da bude dobar starting point za pravljenje nekog ultimativnog wah-a koji bi bio zvucno bolji i koji ne bi patio od pomenutih sitnih boljki.