Cestitke!neca pereca wrote:i kupio ga naravno...
IbanezGRG-270B ili Jackson JS30DK
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: IbanezGRG-270B ili Jackson JS30DK
sta su tebi odradili? ako se ne uzdas u njihove stimove kako si ih uporedioneca pereca wrote:gledaj, to su i meni odradilidimmu wrote:verovatno sam omasio temu ali nema veze.mene interesuje taj js30dk i sada imam jednu dilemu.kako znati da li je gitara ok kada ti odes u mitros i dobijes gitaru koja je skroz rastimana,setup je ocaj,dali su ti neko sklj pojacalo da je probas itd itd.kako onda znati da li je gitara ok ili ne? da je ti setapujes nedaju ti,a da je oni setapuju bas ih zabole..kako onda kupiti gitaru u prodavnicine bih nesto da kupujem tako na izgled jer nemam bas toliko para na bacanje
ja se licno ne uzdam u njihove stimove itd. ali sam uzeo lepo i poredio js30 i grg270 koji kako zvuci po tonovima.... nije losa gitara uopste taj js30 to se mora priznati...

- neca pereca
prvodimmu wrote:sta su tebi odradili? ako se ne uzdas u njihove stimove kako si ih uporedioneca pereca wrote:gledaj, to su i meni odradilidimmu wrote:verovatno sam omasio temu ali nema veze.mene interesuje taj js30dk i sada imam jednu dilemu.kako znati da li je gitara ok kada ti odes u mitros i dobijes gitaru koja je skroz rastimana,setup je ocaj,dali su ti neko sklj pojacalo da je probas itd itd.kako onda znati da li je gitara ok ili ne? da je ti setapujes nedaju ti,a da je oni setapuju bas ih zabole..kako onda kupiti gitaru u prodavnicine bih nesto da kupujem tako na izgled jer nemam bas toliko para na bacanje
ja se licno ne uzdam u njihove stimove itd. ali sam uzeo lepo i poredio js30 i grg270 koji kako zvuci po tonovima.... nije losa gitara uopste taj js30 to se mora priznati...

kul. dx10d mi je ok ali samo ako ima verzija u crnoj boji..ne bih bas sunburst ili te neke sarene boje,vise jurim crne gitare
32.000 nije puno za tu gitaru ako je jos i torba ok onda je stvarno super 

7(bl)ender!
- neca pereca
ja sam crnu i kupiodimmu wrote:kul. dx10d mi je ok ali samo ako ima verzija u crnoj boji..ne bih bas sunburst ili te neke sarene boje,vise jurim crne gitare32.000 nije puno za tu gitaru ako je jos i torba ok onda je stvarno super

- neca pereca
sta je to ???MetalFunk wrote:7(bl)ender!
- Routasydan
Cestitam, to je odlicna gitara. Inace, jel znas mozda da li imaju jos uvek DK2M na popustu? Bio je oko 40k i uz to gig bag 

- neca pereca
http://mitrosmusic.com/proizvod/2442-Ja ... now-White/Routasydan wrote:Cestitam, to je odlicna gitara. Inace, jel znas mozda da li imaju jos uvek DK2M na popustu? Bio je oko 40k i uz to gig bag
e sad gledaj, nzm da li je 40k ali znam da cene koje imas na sajtu nisu tacne, tu imas i njihov broj pa ih pozovi i pogledaj