Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Oprema Koju Imate
@santana Jesi li taj binding farbom nacrtao, ili je to neka traka?
Tu gitaru sam kupovao sa profesorom. Tad sam razmisljao da li da kupim Skvajer deluks stratokaster, meksicki Fender stratokaster ili ovaj moj ibanez (koji je bio neki kompromis sto se cene i kvaliteta tice) i profa me nagovori da uzmem njega. Dobra stvar je sto sam uz njega uzeo i Ibanezovo pojacalo (25 W tranzistorac) koje je vise nego odlicno.
@mislim_stvarno Ma, to sam juce izdelio traku na pola i uradio oivicenje tela i glave (vrat, naravno, vec ima).
Moj flojd je prikucan za drvo jer ja rucice ne koristim, ali, eto, palo mi je na pamet da napravim neki glemerski fazon pa sam udario tu lilihipovsku spiralu.
A iksici na potenciometrima su stavljeni da se traka ne baci.
@sinisake
Ima moj brat stratokaster, ja sam vise za neku hambakersku hardtejl varijantu. Les Pol ili Sg. (telac je pretanak i preprangijav za moj ukus)
@mislim_stvarno Ma, to sam juce izdelio traku na pola i uradio oivicenje tela i glave (vrat, naravno, vec ima).
Moj flojd je prikucan za drvo jer ja rucice ne koristim, ali, eto, palo mi je na pamet da napravim neki glemerski fazon pa sam udario tu lilihipovsku spiralu.
A iksici na potenciometrima su stavljeni da se traka ne baci.
@sinisake
Ima moj brat stratokaster, ja sam vise za neku hambakersku hardtejl varijantu. Les Pol ili Sg. (telac je pretanak i preprangijav za moj ukus)
a sa kojom vrstom trake???Santana wrote: @mislim_stvarno Ma, to sam juce izdelio traku na pola i uradio oivicenje tela i glave )

Od danas:

Vau, svaka cast
Koliko je para otislo na celu tu kolekciju, ako nije tajna?

Koliko je para otislo na celu tu kolekciju, ako nije tajna?
mnogo...
Kako svira taj crni special SG? 

Meni je od ovog najjaci RR Dzekson i ova plava glemerska Kramerica.
(Sg je klasika)
(Sg je klasika)
pitam jer imam ponudu za takav sgSantana wrote:Meni je od ovog najjaci RR Dzekson i ova plava glemerska Kramerica.
(Sg je klasika)
Hehe u para je mnogo otišlo a ja i stalno nešto mjenjam pa se nešto i zaradi kod svih tih zamjena i prodaja/kupnje...
do sad sam na opremu potrošio oko 15000e a sa prodajom i svim tim sam trenutno oko 5000e u minusu tj.toliko je trenutno uloženu u ovu opremu dole navedenu.
P.s.ovaj sunburst strat je prodan a na slici nema peavya i ovih akustičnih instrumenata.
popis sve opreme koju imam ide ovako:
1.Custom made JEM777
2.custom made by D.M.MITA stratocaster
3.Gibson sg special
4.kramer 220
5.Eko Manta iz 1970
6.Jackson ps3t
7.Peavy generation exp acm
8.yamaha aex500n
9.Stagg sw203
10.warwick thumb nt4
11 Stagg mandolina
12.line6 variax300
13.hughes & kettner eb 60r
14.rocktron gainiac
15.boss me-5
16.korg ax 1500g
17.brdo različitih pedalica...
Gibson sg je strava gitara čak sam je i prodavao jedno vrijeme ali sam nasreću odustao.Moj ima druge pick-upe i mašinice pa ne mogu reć puno o soundu originala ili o raštimavanju ali ovaj moj radi nevjerojatno.
do sad sam na opremu potrošio oko 15000e a sa prodajom i svim tim sam trenutno oko 5000e u minusu tj.toliko je trenutno uloženu u ovu opremu dole navedenu.
P.s.ovaj sunburst strat je prodan a na slici nema peavya i ovih akustičnih instrumenata.
1.Custom made JEM777
3.Gibson sg special
4.kramer 220
5.Eko Manta iz 1970
6.Jackson ps3t
8.yamaha aex500n
9.Stagg sw203
10.warwick thumb nt4
11 Stagg mandolina
12.line6 variax300
14.rocktron gainiac
15.boss me-5
16.korg ax 1500g
Gibson sg je strava gitara čak sam je i prodavao jedno vrijeme ali sam nasreću odustao.Moj ima druge pick-upe i mašinice pa ne mogu reć puno o soundu originala ili o raštimavanju ali ovaj moj radi nevjerojatno.
tebi tata Miskovic?johnny6 wrote:Hehe u para je mnogo otišlo a ja i stalno nešto mjenjam pa se nešto i zaradi kod svih tih zamjena i prodaja/kupnje...
1.Custom made JEM777
3.Gibson sg special
4.kramer 220
5.Eko Manta iz 1970
6.Jackson ps3t
8.yamaha aex500n
9.Stagg sw203
10.warwick thumb nt4
11 Stagg mandolina
12.line6 variax300
14.rocktron gainiac
15.boss me-5
16.korg ax 1500g

- mislim_stvarno
Kakav ti je Jackson performer? Cuo sam da su japanski performeri dosta solidni.
mene zanima gainiac. 
ako mozes, baci par reci o njemu.

ako mozes, baci par reci o njemu.

- Hotstepper
chek chek chek..Baba Slim wrote:Thinline Tele 72 Re-issue
Interested maybe?
ti svirash u lazinom teletu (NS) s'vremena na vreme??
Grove Up il' tako neshto??