Womax?

Samo sam stabiliziranje pedala resio na drugaciji nacin...ali ovo resenje sa cicak trakom mi je bilo u glavi svakako

Ja sam oko svake pedale napravio male metalne lajsne i na taj nacin ne mogu da idu levo desno a ni gore dole!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Radice posao ako ne budes vadio vracao pedale previse.decades07 wrote:Da ne bi otvarao novu temu, pitam ovde:
1. Kako vam se čini varijanta ne-samolepljive čičak-trake prišrafljene za pedale (odozdo, naravno; već postojećim šrafićima)?
Što mu dođe isto kao i kad bi je zalepio, ne?Funkomat wrote: Radice posao ako ne budes vadio vracao pedale previse.
Da. Ovo sa srafovima je mozda cak i bolje resenje.decades07 wrote:Što mu dođe isto kao i kad bi je zalepio, ne?Funkomat wrote: Radice posao ako ne budes vadio vracao pedale previse.
I ja bih voleo ovo da znam ako "info" nije vec previshe "bajat"...Josip wrote:Izvini, a gde moze da se nadje ovo:
Hvala!Alu-kofer 42x28x12 cm 800-nesto kinti.
pihh... propade mi onda shansa na danashnjem "najlonu"..Funkomat wrote:uradi sam i slicne radnje sa alatima ali je mnogo vise od 800 din.
najbolje je proveriti neki buvljak
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest