I to je prilicno blizu.

Jako lepo... Robby Krieger mi je inace najdrazi od svih njih, svidja mi se njegov flamenco stil sviranja gitare.
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
People are strange when youre a strangerThe Doors wrote:'Ello... zanima me dali ovde josh neko ceni staru muziku kao shto su Doorsi??? Ili EKV???
SMRT KOMERCIALIZMU ZIVOT MUZICI
Naravano, i to je gotovo savrsena postavka ( ne mogu biti dve savrsene postave..ili mogu u ovom sluacju?Quixoticelixer wrote:Znam da je to subjektivno, ali meni je recimo neki vrhunac EKV-a Milan/Margita/Bojan Pecar/Srdjan Zika Todorovic. Mislim da je to bio je jedan stroj koji je napravio dosta dobrih stvari i nekoliko ex-yu rock klasika. Album "Ljubav" je definitivno dokaz za to ...
Ne uporedjujem nista, citaj malo bolje. Sta vise, nisam kompetentan da to radim jer Doorse ne volim i nikad nisam mogao da ih slusam. Pomenuo sam ih jer cini mi se da su deo teme.whosyourdaddy wrote:ej ljudi je l smo rekli da nema vise vs. tema?
mislim kakvo je ovo sprdanje?
oba benda zasluzuju paznju i respekt i zasto se sada uporedjuju? (a veze s vezom nemaju)
,,Dali" ,,josh" ,,shto" ,,EKV" (najveća greška) i ovo što Dulijo reče.The Doors wrote:'Ello... zanima me dali ovde josh neko ceni staru muziku kao shto su Doorsi??? Ili EKV???
Santana wrote:Zašto svaki dvanaestogodišnjak u trenutku kad provali rokenrol misli da je poslednji mohikanac (poslednji roker)?The Doors wrote:'Ello... zanima me dali ovde josh neko ceni staru muziku kao shto su Doorsi??? Ili EKV???
Santana wrote:,,Dali" ,,josh" ,,shto" ,,EKV" (najveća greška) i ovo što Dulijo reče.The Doors wrote:'Ello... zanima me dali ovde josh neko ceni staru muziku kao shto su Doorsi??? Ili EKV???
Zašto svaki dvanaestogodišnjak u trenutku kad provali rokenrol misli da je poslednji mohikanac (poslednji roker)?
Evo, mogla bi tema o tome na Batlgraundsu.
a PECAR? auuu loseAllHopeIsGone wrote:Ne volim Doors-e. EKV mi je omiljeni domaci bend, a u zavisnosti od raspolozenja moze bit' i najbolji bend na svetu..ikad![]()
Ne mogu da zamislim bolju postavu od Margita Stefanovic+Milan Mladenovic+Marko MIlivojevic+Dragisa Uskokovic..sto imlpicira dalje da su Dum-Dum i Neko nas posmatra dva najbolja (domaca) albuma
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest