Pre svega izvinjavam se ako sam na pogresno mesto otvorio ovu temu ili nesto slicno tome - Novi sam na sajtu
  Pre svega izvinjavam se ako sam na pogresno mesto otvorio ovu temu ili nesto slicno tome - Novi sam na sajtu   
 Nego..da vi meni pomognete

Ovako, sviram gitaru pa recimo nekih godinu dana i sada sam skupio pare za gitaru i pojacalo - Pojacalo cu 90% kuci da koristim
Uzimam 99% Ibanez RG350DX ali stvarno ne znam koje pojacalo da uzmem
 Gledao sam neke klipove po YouTube-u i Marshall MG30DFX mi se prilicno svideo (mada jos uvek nisam video ni jedan dobar komentar za ovo pojacalo..) , prvenstveno zbog dobrog Overdrive-a. Ja sviram Metal uglavnom i zato bih voleo da uzmem neko pojacalo koje ima dobar Overdrive (distorziju), clean manje-vise...Znam da je clean dosta vazan ali jbg, vise volim distorziju
  Gledao sam neke klipove po YouTube-u i Marshall MG30DFX mi se prilicno svideo (mada jos uvek nisam video ni jedan dobar komentar za ovo pojacalo..) , prvenstveno zbog dobrog Overdrive-a. Ja sviram Metal uglavnom i zato bih voleo da uzmem neko pojacalo koje ima dobar Overdrive (distorziju), clean manje-vise...Znam da je clean dosta vazan ali jbg, vise volim distorziju  Uhh jedva cekam da odsviram "For The Love of God"
 Uhh jedva cekam da odsviram "For The Love of God"   Eh a tek neke stare pesme od Metalike
 Eh a tek neke stare pesme od Metalike 
Imate li neki predlog za mene
 ? Svaki komentar je dobrodosao
 ? Svaki komentar je dobrodosao  
  Ziveli