Izbor sam sveo na Emg 81/85 ili par Gibson Dirty Fingersa. Raspitivao sam se i video da je Dirty Fingers mnogo hvaljen na internetu, ali nisam upoznao nikoga ko ga je zapravo koristio. Jel mi moze neko reci svoje misljenje, koji par od ovih magneta bi me sluzio bolje s' obzirom da sviram Hardcore/Metalcore/Deathcore?
Pomoc oko izbora magneta za Les Paul
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pomoc oko izbora magneta za Les Paul
Nedavno sam stavio baritone vrat na Epi Les Paul Custom, i sad bih trebao da promenim magnete, jer gitara i dalje zvuci previse...rokerski?
Izbor sam sveo na Emg 81/85 ili par Gibson Dirty Fingersa. Raspitivao sam se i video da je Dirty Fingers mnogo hvaljen na internetu, ali nisam upoznao nikoga ko ga je zapravo koristio. Jel mi moze neko reci svoje misljenje, koji par od ovih magneta bi me sluzio bolje s' obzirom da sviram Hardcore/Metalcore/Deathcore?
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: Pomoc oko izbora magneta za Les Paul
Moj drug ima GIbson Dirty Fingers u bridge-u na SG-u, i perfektno rade....medjutim on i ne pravi neki bas,bas zestok ton, recimo da najzesce sto svira je neki trash...ali magneti zvuce super, i za neke blaze varijante....za zesce ne znam
MIslim da ces pre biti zadovoljan sa EMG-em. Probaj X seriju ako ti je mrsko da radis 18v mod, mada citajuci po netu nije samo u tome razlika. Vecina kaze da im X zvuce "prirodnije".
vec narucio emg