Funkomat wrote:Ma ne bi trebalo uopste da bude distorzija na njoj.

Ako pozovete odmah, dobijate i grunge ili death metal distorziju potpuno besplatno !

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Funkomat wrote:Ma ne bi trebalo uopste da bude distorzija na njoj.
+1Funkomat wrote:Ispada nekako neprofesionalno... Svakako niko ne koristi digitalne distorzije.
Bitno da ima Cool Cat Vibe. A?Funkomat wrote:Hehe... nema beridzera
ja bih na tvom mestu, posto si vec krenuo da skupljas opremu, pre lp uzeo neko stvarno dobro pojacalo... Roland je dobra stvar za nekoga ko nema para da se igra sa procesorima i pedalama, ili nekoga ko nema pojma kakav zvuk zeli, a ti imas i procesor i pedale, i ne treba ti jos jedan procesor (mislim na procesor ugradjen u roland). Imas mnogo drugih pojacala, koja nisu igracke. Samo da odlucis da li ti treba za svirke ili za vezbanje i da uzmes odgovarajucu snagu. Mali lampas moze lako da se nadje za pare koje bi dao za bilo koji od ta dva rolanda (cak i Epiphone velve senior koji i nije male snage), a ako bi preskocio tog lp, i svu kintu ulozio u pojacalo, uf...Strat08 wrote: To je to, ako ne uzmem LP, pojacacu se opremom, ali u svakom slucaju cu uzeti novo pojacalo, a mislim da ce to biti Roland Cube 30x ili 60x, u zavisnosti od love koju budem imao, ako uzmem LP.
shta mu fali? Shto nisi zadovoljan? Slabo je?Strat08 wrote: Fender Frontman 15G...
Ogromnomislim_stvarno wrote:ja bih na tvom mestu, posto si vec krenuo da skupljas opremu, pre lp uzeo neko stvarno dobro pojacalo... Roland je dobra stvar za nekoga ko nema para da se igra sa procesorima i pedalama, ili nekoga ko nema pojma kakav zvuk zeli, a ti imas i procesor i pedale, i ne treba ti jos jedan procesor (mislim na procesor ugradjen u roland). Imas mnogo drugih pojacala, koja nisu igracke. Samo da odlucis da li ti treba za svirke ili za vezbanje i da uzmes odgovarajucu snagu. Mali lampas moze lako da se nadje za pare koje bi dao za bilo koji od ta dva rolanda (cak i Epiphone velve senior koji i nije male snage), a ako bi preskocio tog lp, i svu kintu ulozio u pojacalo, uf...Strat08 wrote: To je to, ako ne uzmem LP, pojacacu se opremom, ali u svakom slucaju cu uzeti novo pojacalo, a mislim da ce to biti Roland Cube 30x ili 60x, u zavisnosti od love koju budem imao, ako uzmem LP.![]()
Mislim da je lakse izvuci dobar ton iz jcm800+squier nego mg15+gibson lp custom...
Bottom line: mislim da bi ti uzimanje rolanda pored frontmana i tih pedala bilo cisto bacanje para.
Evo ti jos jedna opcija (u slucaju da imas svirke)-uzmi si jos jednog strata za backup,i tutni u njega i u postojeci,neki dobar paket magneta(smaraca dankana ili fender 57/62,ili sta vec preferiras,posto vidim da je classic 50s taNbura),a ostatak na pedale koje te zanimaju,ako ostane kinteStrat08 wrote: ako ne uzmem LP, pojacacu se opremom, ali u svakom slucaju cu uzeti novo pojacalo, a mislim da ce to biti Roland Cube 30x ili 60x, u zavisnosti od love koju budem imao, ako uzmem LP.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests