Ne bih se ja zezao sa tim ekstremno mešanim paketima - torzija vrata je gadna stvar i ne mere da se popravi. Sem ako nemaš dve šipke u vratu.theTrooper wrote:10/60 da nastimujem u E

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ne bih se ja zezao sa tim ekstremno mešanim paketima - torzija vrata je gadna stvar i ne mere da se popravi. Sem ako nemaš dve šipke u vratu.theTrooper wrote:10/60 da nastimujem u E
sl0e wrote:Ibanez je to, i da se desi nesto - nije steta![]()
![]()
![]()
![]()
E do mojega, na kraju ce da ispadne da cu morati da ih uvezem iz Deutschlanda... hvala na informaciji momci!sl0e wrote:![]()
Btw, drzi mitros super bullets ali su 2008 godiste. Ja uzeo neko pakovanje ali je pocrkalo odmah, nije sveze.
Lepo leze na scallopovanom vratu.. bolje se cuju od Ernie Balla.guv'nor wrote:Što Riči, nije valjda da su toliko dobre da moraš baš i samo njih da sviraš?
RitchieB wrote:Ne znam da li lepo mozes da procitas, ali evo, Fenderova preporuka![]()
Ok, legitimno.RitchieB wrote:Lepo leze na scallopovanom vratu.. bolje se cuju od Ernie Balla.
mislim_stvarno wrote:vid' ove matorce/vintigere sto nasli da zajebavaju...ibanez i jackson te tenzije zatvorenih ociju i sa rukom na ledjima izdrze, a onaj gibson, dunes mu u glavu sa pogresne strane, on se slomi, a fenderasi, pih, njih ljudi toliko mrze da ih namerno lome na sceni...
U pravu si majstore, Ja sada imam dve prave gitare a to su Ibanez RG 560 iz 91. godine( pretpostavljam da znas o kom godistu pricam) sa nadrkanom Seymour Duncan strujom ( ta gitara cisti sve custom shop stratocastere o patos) i jedinu gitaru koju je Fender napravio da radi kako treba a to je , TELECASTER '52 REISSUE
Ove koji sviraju stratocastere veoma zalim, ljudi zive u mraku!!!![]()
Super bullets je mitros ranije drzao
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests