Prva ljubav zaborava nema...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

oboss

Re: Prva ljubav zaborava nema...

Post by oboss » 18 May 2010, 00:17

bravo majstore.
stra si uradio sa dekalom. ja jurim na sve strane da nadjem par listova ili da platim da mi neko odstampa ali nista. il me tupo gledaju kao sta ti je to ili ono kao a sto ce to tebi momak niko to neradi. hm. javi ako nabavis .

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 18 May 2010, 04:34

Ako slucajno ne znate, vodeni dekali mogu da se poruce sa banzaia... http://www.banzaimusic.com/Labeling-Decals/
Jesu skupi ali ima ljudi sa foruma koji narucuje delove za pedale od njih pa ako nista drugo, sigurno moze da se iskombinuje nesto oko postarine.

ikena

Post by ikena » 19 May 2010, 09:50

Baba Slim wrote:Svaka čast! :bow: :bravo:

Čekamo zvuk! :ziveli:
http://www.youtube.com/watch?v=lbx4xymbmRg

treba valjda obrisati razmake

i jos jedan
http://www.youtube.com/watch?v=iTdZJDO5abo

sorry za greske. :hide:

oboss

Post by oboss » 19 May 2010, 14:27

ok zvuci skroz. lep instumenta nema sta. a najbitnije je da tebi odgovara. kroz sta si ga svirao ?

ikena

Post by ikena » 19 May 2010, 16:29

oboss wrote:ok zvuci skroz. lep instumenta nema sta. a najbitnije je da tebi odgovara. kroz sta si ga svirao ?
preko compa.
u nedostatku nekog pojacala. digitech rp 250 u mixetu, pa direkt u zvucnu. zato malo prshti. inace, probao sam na nekom matorom lampasu i zvuk je bas korektan. sve u svemu zadovoljan sam. skroz. pozdrav. kad se nalazimo da se udzekamo? onako together? dokle si ti stigao?
a sto se tice dekala ..... kao da trazim ne znam sta. niko nikad cuo. :ziveli:

dogfighter13

Post by dogfighter13 » 19 May 2010, 18:13

svaka cast nema shta^^

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 19 May 2010, 18:56

Super je zvuk :) :bravo:

istiqrac

Post by istiqrac » 19 May 2010, 20:18

Odlican :ziveli:

Vaske023

Post by Vaske023 » 19 May 2010, 20:19

Odlicna gitara,svaka cast majstore :D !!! :ziveli:

oboss

Post by oboss » 19 May 2010, 21:36

ikena wrote: kad se nalazimo da se udzekamo? onako together? dokle si ti stigao?
dogovoricemo neki jam cim zavrsim ovu moju, mada imam ja jos koju pa nemoramo cekati ali ovako ce biti taman prilika da isprobamo hand madove. ja sam sve nabavio i bajceve, cak i pistolj za lakiranje kupio, samo da uvatim malo vremena da je rastavim , udarim zavrsno smirglanje i pocinje prskanje. nabacicu na moju temu cim se nesto desi. za dekal zadnje sta sam iskopao posle 300 okrenutih telefona i iscitanih foruma je da u kopirnici u sremskoj stampaju na dekalu i nema sta da ima objasnjavas ljudi znaju sta je i kako ide.samo doneti pripremu u corelu. to su mi neki aviomaketari rekli. jos nisam proverio ali javljam cim odem do njih.

ikena

Post by ikena » 19 May 2010, 21:58

oboss wrote:
ikena wrote: kad se nalazimo da se udzekamo? onako together? dokle si ti stigao?
dogovoricemo neki jam cim zavrsim ovu moju, mada imam ja jos koju pa nemoramo cekati ali ovako ce biti taman prilika da isprobamo hand madove. ja sam sve nabavio i bajceve, cak i pistolj za lakiranje kupio, samo da uvatim malo vremena da je rastavim , udarim zavrsno smirglanje i pocinje prskanje. nabacicu na moju temu cim se nesto desi. za dekal zadnje sta sam iskopao posle 300 okrenutih telefona i iscitanih foruma je da u kopirnici u sremskoj stampaju na dekalu i nema sta da ima objasnjavas ljudi znaju sta je i kako ide.samo doneti pripremu u corelu. to su mi neki aviomaketari rekli. jos nisam proverio ali javljam cim odem do njih.

to care!!! ako je to tacno za sremsku, odoh odma da uzmem papira na kilo. da imam. imam ja gde da stampam, samo ne mogu da se objasnim sa pojedinima

oboss

Post by oboss » 19 May 2010, 22:08

mislim da je u tome caka oni stampaju a ne prodaju papir ali probacemo pa sta upali
ja cu mozda vec sutra otici da vidim

oboss

Post by oboss » 20 May 2010, 11:32

copy centar u sremskoj nema dekal papira i odnedavno ne stampa na njemu. bio sam i corak. trazimo dalje.

NikolaNis
MF veteran

Post by NikolaNis » 20 May 2010, 12:00

Prvo sve pohvale za gitaru, jako lepo izrađena što se tiče majstorskog posla a i zvuk mi se dopao što je podjednako bitno. Kroz neko ozbiljnije pojačalo bilo bi sigurno još bolje... :bravo:

Ako vam nešto znači i mene su ovako gledali :O.o: kada sam po Nišu tražio dekal papir, kolio sam shvatio jedino rešenje je da se naruči sa neta, uvek se šalje po nekoliko A4 listova pa tu ima dosta materijala za rad.

emko

Post by emko » 20 May 2010, 13:38

Ovdje ima vodenih naljepnica.Jučer sam pronašao ovo.Jesu skupi ali......

Code: Select all

http://bigdecal.com/

Post Reply