Ja sam htio frontmana kupiti za sebe, i ono na čemu sviram i čime sam zadovoljan niti ne stavljam u oglase. Ja se ne sjećam da si ti meni spominjao zdravstvene probleme. A ovdje kažeš da si mi to rekao. Meni je žao zbog problema u kojima si bio, no ti meni si tada rekao da ti frontman ne treba. Mislim da jesi spomenuo kako imaš probleme zbog kojih prodaješ dosta opreme, ali ne sjećam se da si konkretno išta rekao o bolesti. Kada sam te pitao o stanju pojačala, istinito si rekao da je očuvano (jeste bilo) i rekao si da je pojačalo otvarano pozadi, je li tako?
Ono najbitnije: pojačalo si cijenio 5000 din a ne 50 eura, slabo te pamćenje služi. Nov frontman 15G je tada bio 85 eura a ne 90. Spustio si mi cijenu za 500 dinara pod uslovom da ja platim poštartinu, Pojačalo sam pouzećem platio 4500 din. a ne 40 eura, a odnos euro-dinar je bio 8:1 a ne 10:1 kao što je taj odnos danas; i plus je poslato najskupljom kurirskom službom, post-expessom, pri čemu sam poštarinu platio 450 din. Pa ti sračunaj da li mi je pojačalo izašlo na 40 eura?
A plus, ti si kartonsku kutiju od pojačala (koja je prije toga bila kao nova) svud okolo aljkavo izlijepio jakim selotejpom. A mogao si staviti prvo neku veću kesu pa tek preko nje selotejp, jer kadA se selotejp skine kutija se toliko izguli da može samo da se baci. Tako da selotejp nisam ni pokušao da skinem nego sam ga tako oblijepljenog poslao, kada sam ga prodavao.
Da, tačno je da sam ti javio da mi je pojačalo stiglo, i tačno je da je bilo je očuvano. No, kada sam pojačalo probao imalo je toliko nekontrolisanog basa čak i kad bas-dugme smanjiš na nulu. A i ti si meni upravo telefonom rekao da si mu otvarao zadnju stranu (što sam ja naknadno zaključio da je bilo baš zbog tog mumlanja u basovima griješim li?).
Ja tog je razlog što frontmana 15g više nebih kupio ni za kakve pare. A stavio sam oglas na 70, istina.. no čak i da ga stavim 30 većina bi se javljala sa "jel može za 20". To radi većina onih koji kupuju! Od desetorice koji se javljaju na oglas, uvijek je devetorica smorova.
To znaju i svi koji ovdje moraliziraju kako je ovo iskvaren svijet.

Ako u ovom što sam napisao ima nešto netačno, ispravi me. Uostalom, da li si li ikada vidio da sam prodavao nekog drugog Frontmana, osim tvojeg?! Ne!Tog jednog jedinog frontmana sam nabavio, i vukao se u oglasima mjesecima. I više ga nebih nabavio niti u snu. Tačno je da sam ga htio kupiti za sebe, ali se pokazao kao smeće. Ne znam kakav je američki, ali kinez je definitivno smeće.
Jbg, ako misliš da si humaniji čovjek, osnuj nešto poput Karitaca i plaćaj ekstra cijene. Ja nisam 'Karitas'. I ja isto tako dajem pošto-zašto kada mi zapne za pare, nekad i ispod nabavne cijene. A mislim da sam tvojeg frontmana platio taman koliko je realno i na njemu sam zaradio siću, nakon mjecesi vucaranja po oglasima. Pozdravprogg: "ja se ne osecam prevarenim... niti ga optuzujem za prevaru... niti bilo sta drugo...svako bira nacin na koji ce da zaradi... samo se pitam u kakvom ovo jebenom svetu zivim... i sve ovo ne bi bilo bitno, da je moja ljubav prezivela i izdrzala borbu sa opakom bolescu..."