izbor akusticne ozvucene gitare
Re: izbor akusticne ozvucene gitare
Čovek je završio osnovnu muzičku, svirao klasičnu gitaru, sad hoće drugačiju gitaru. Napisao je to u nekom od prethodnih postova, pogledaj gore.
prosao sam ja stadijum zaljubljivanaj u zvuk gitare,kao sto je kristijan rekao svirao sam 6 godina prilicno dobru klasicnu gitaru sad zelim da svirkam za sebe i drustvo ,tako da mi za to pase (kristijanova preporuka a njemu cjerujem definitivno covek sa 35godina staza zna mnogo) acousticna dreadnought gitara
jos jedno pitanje za kristijana kakva je gibson les paul custom gitara iz 60 i neke godine (ne znam tacno koja godina,a ne znam ni mnogo njenih karakteristika) znam da sam je svirao i da zvuci perfektno i pretpostavljam da je vrhunska jer je marke gibson 

To ti je za podforum "Električna gitara". Ako je iz šezdeset i neke, nadam se da je vlasnik posle sviranja odlaže u sef, jer taman i jeste vrednost za sef. A ja inače ne volim Les Paul. No kao što rekoh, to je priča za drugi deo ovog foruma.
ok postavicu je na temu elektricna gitara....vlasnik je moj pokojni teco tako da je sad niko ne svira
ali pitacu na podforumu el. gitara da vidim kakva su misljenja o njoj

koja je po tebi bolja(oce moj drug da kupi): Ibanez AEL30SE-BK,Ibanez TCM50E-VBS?
To su suviše različiti instrumenti da bi se prosto prelomilo preko kolena koji je bolji. Bolji za šta? Za kućnu svirku, za povremeno sviruckanje sa ekipom, za tezgu...? Ne mogu ovako da dam nikakav odgovor. Mogu samo da kažem da bih se ja opredelio za AEL30, ali to njemu ništa ne mora da znači.
oce da je koristi u istu svrhu ko ja
Onda AEL30. Talman serija je sjajna za scenu, ali na suvo daje mršav, mršav ton. Suviše malaazapremina rezonatora ne može da izgura neki ozbiljan ton na suvo.
kakava je Aster MD 18
uh uh ..Kristijan , nimalo ti nije lako