ssmc wrote:(nešto tipa ne volim meksičku hranu,dosta je ljuta)

ssmc wrote:(nešto tipa ne volim meksičku hranu,dosta je ljuta)
Eto,i posle kako čovek da ne upozori?guv'nor wrote:ssmc wrote:(nešto tipa ne volim meksičku hranu,dosta je ljuta)Duplo ljuta, kada ulazi je ljuta, a bogami i kada izlazi!
![]()
Kako nije?!ssmc wrote:Nije tvrdio da si prevarant,već da je imao loše iskustvoShady wrote:Ti upozoravaš? Znači ti i dalje ovdje tvrdiš da sam ja prevarant?
Kao, neki tip iz šapca tvrdi kako je prevaren od mene. A on zaključio da sam ja veći prevarant nego što je mislio. Šta je to? I šta je ovo, gdje me direktno dovodi u vezi sa nečime sa čime ja nemam blage veze,DJ_MY_SOUL wrote:Bukvalno da je prevaren. Sada kroz pricu shvatio sam da je on mnogo veci prevarant nego sto sam mislio.
DJ_MY_SOUL wrote:Ko da mu je Shady neki rodjak...
Shady wrote:a ti si, dakle, podigao paranoju ovom DJ_MY_SOUL, da ne kupi strata?
Ja nisam ni mislio na to,već si napisaoShady wrote:Kako nije?!ssmc wrote:Nije tvrdio da si prevarant,već da je imao loše iskustvoShady wrote:Ti upozoravaš? Znači ti i dalje ovdje tvrdiš da sam ja prevarant?A šta je ovo?!
....pa sam se obreo u sadašnjem vremenu.....i sadašnjem-budućemShady wrote:Ti upozoravaš? Znači ti i dalje ovdje tvrdiš da sam ja prevarant?
Kakav lodžik fejl?!sl0e wrote:Shady wrote:a ti si, dakle, podigao paranoju ovom DJ_MY_SOUL, da ne kupi strata?Nisam ja nikome "podigao paranoju". Sama cena koju ste trazili za predmetnu gitaru je bila dovoljna da se dobro razmisli o kompletnom poslovanju. Niko razuman ne bi trazio 1400 (ili koliko vec, ispravite me ako gresim) evra za USA Standard strata, kada je isti u prodavnicama domaceg uvoznika u to vreme kostao duplo jeftinije.
Ako nemaš namjeru da cimaš ljude zašto ovdje ogovaraš mene i govoriš neistine o nekakvom koferu, o nekakvom mint stanju, o kabelu, kaišu...?! A ništa od toga nije istina.sl0e wrote:Inace, uopste nemam nameru da cimam ljude i da ih uznemiravam zbog kojekakvih forumskih prepirki i svadja.
Da, prvo si me popljuvao (pri tome i izrekao debele neistine) a onda se kao ograđuješ. Ajde, kako da te nađe ovaj tvoj poznanik koji je meni prodao strata, ne moraš ti da se cimaš, on će tebe nazvati i reći će ti šta i kako je pazario samnom, ok?sl0e wrote:Kao sto sam se vec ogradio u svom prethodnom postu, ne mogu potvrditi stoprocentno, ali mi iskreno potvrda nije ni potrebna, niti me na kraju krajeva i zanima sta se desavalo.
Prevara ima i o njima TREBA pričati. A upravo sam ja protiv lopuža i kada god mogu branim ljude od prevaranata i vadim ih iz govana u koja su upali. Ovdje na forumu mislim da ima lik koji je poštom poslao gitaru "na povjerenje" i nikad je nebi vidio da nisam pokrenuo ljude da nađu istinskog prevaranta. I pomogao sam dobrom momku koji me ničim nije zadužio, niti sam od njega tražio da me nagradi za to. Jer i sam mrzim prevarante i nabijao bih ih, da izvinete, sve redom na neomašćen kolac.sl0e wrote:Ono sto sam hteo da naglasim jeste da je tema otvorena iz razloga da se skrene paznja na preprodavce i da se share-uju iskustva ljudi. Niko ovde ne optuzuje za prevaru, vec jednostavno upozorava clanove foruma na preprodavce opreme i za pozitivna i negativna iskustva sa njima.
Ja sam ovdje napisao kako se zovem. A piše se Shady.LifelessDead wrote:Kazi ti nama jel se zoves Shadi ili Shejdi da jos i to razjasnimo![]()
LifelessDead wrote:Nego bre ljudi nije vam ovo sud da morate da iznosite dokaze. Nema smisla prepucavati se ovde jer i kupac i prodavac ce uvek nesto da nadju da se opravdaju.
zadovoljne mušterije jesu najbolja reklama, I ja za moje mušterije ne brinem! Na ovom forumu nema nikoga kome sam ja nešto podmetnuo ili ga obmanuo... ne samo na forumu! Nema ni u Srbiji, ni izvan Srbije. Što se tiče onih kojima sam nešto prodao, svakome kažem još dok sklapamo posao: - "Ne valja ti roba? Nemoj je kupiti! Ili je vrati je nazad!" i toga sam se uvijek držao. Tako da nisam nikome ništa uvalio, niti volim da ulazim u situacije da me neko pljuje.LifelessDead wrote:Po meni dobar prodavac nema razloga da se pravda ikome, zadovoljne musterije su najbolja reklama.
Ja bih također volio da se to uvede, no uvijek ima nezadovoljnih, čak i bez razloga.LifelessDead wrote:Bilo bi najbolje da se uvede neki rejting na tom sajtu kao na ebay-u. Recimo bilo bi dobro da postoji neka Buy it know opcija za kupca pa da moze da se daje ocena na kraju izvrsene transakcije. Naravno to je tesko izvesti posto KP nije profitabilan sajt.
progg wrote:7. zakljucak... radi sta hoces... tvoja stvar... tvoj izbor... tvoj zivot...
Ni ja neću da se mnogo ubećujem, Ali evo koliko si zaboravan. Jesi si toliko platio to pojačalo, čak si mi i račun poslao. Ali ja sam platio tvoje pojačalo 4.500 dinara, sa tom poštarinom je izašlo preskupo, kontaš? Ja čisto sumnjam da sam na tvoje pojačalo zaradio više od 10 eura, ma da se ne sjećam sa sigurnošću kolika je tačno bila zarada..progg wrote:@shady
kasno je... i mrzi me da se ubedjujem... i nije ni bitno... ali odgovoricu za par stvari za koje znam da su tacne.. 1. kurs eura u tom trenutku nije bio 100 din... ali nije bio ni 80 din... pojacalo sam platio 8.800 dinara, novo, u radnji... to je bilo, u tom trenutku preko 90 eura...
Ja ti nijepo kažem da si presefio, platio sam ga kako sam napisao, a kurs se vrteo od dinara za euro, do maksimum 8,2. Pa krunski dokaz da si zaboravio odnos, jeste to što i sam kažeš, da si pojašalo platio 8.800 a da je to bilo preko 90 eura.. po tome ispada da je kad si kupovao pojačalo, evro bio malte ne 9,8. A toliko visok kurs je bio prije petnaest dana. A ne onda kada si ti meni prodao svoje pojačalo. A od toga ima skoro dvije godine. Znači, permutovao si, vjeruj.progg wrote:2. prvobitna cena pojacala je bila 50 eura (a stvarno se ne secam koliko je to bilo u dinarima)... znam da sam ga tebi prodao za 40e...
ok, neka bude tako, ja ti vjerujem. Ja se, časna riječ toga ne sjećam, ali ti iskreno vjerujem. I meni je žao.progg wrote:3. znam da sam sigurno rekao da mi je verenica bolesna i da je to razlog prodaje... ali niko nije duzan da slusa moje probleme... tako da to ne ocekujem od bilo koga... ti si sam pitao zasto ga prodajem, zato sam ti i rekao...
ok. Samo se sjećam toga da si mi rekao da je otvarano.progg wrote:4. pojacalo je otvarano pozadi, kako bih mogao "otkaciti" njegov zvucnik i povezati ga na externi box koji sam tada imao... jbg, bolji mi je zvuk bio sa tim boxom, nego sa originalom (tvrdim da sam to sigurno rekao... zasto bih ga inace otvarao)...
sve to ide kako se sa kim dogovoriš. Bar ja, koji češće kupujem i prodajem instrumente, obično se dogovorim nekad ovako a nekad onako. Nekad i ja plaćam poštarinu iako šaljem, ako mi se to uklapa. Ali nije poenta to. Nego je ponta da nemaš razumjevanja za te troškove koji nisu mali i time me predstavljaš u lošem sjetlu. Jer kada kažeš: "prodao sam mu pojačalo 40 a on ga cijenio 70 istu noć..." a ono mene nije koštalo 40 nego mnogo više, i zarada nije takva koliko ti misliš da jeste. Naravno ti gledaš samo iz svog ugla pa ti to izgleda tako.progg wrote:5. nekako mislim da je logicno da kupac placa ptt troskove (ja sam ih uvek placao kada sam kupovao nesto polovno, pa i novo... ne znaci da tako treba, jbg)...
To i jeste moj život. Ali ti moj život predstavio kao život pokvarenjaka. A to za kutiju nisam rekao kao neki argument, nego da ti ukažem na tvoje neiskustvo. A ja ti to nisam zamjerio! Jer, da si stavio prvo plastičnu kesu, pa preko nje selotejp, onda se kesa samo pocijepa i kutija ostane nova kao što je i bila.progg wrote:6. ono za kartonsku kutiju bas i nije neki argument... jbg, morao sam da je oblepim... znas li kako su nemarni kada spremaju kombi sa robom?
7. zakljucak... radi sta hoces... tvoja stvar... tvoj izbor... tvoj zivot...
znam da sam rekao da necu vise... ali, evo opet... pogledaj kurs evra iz perioda od marta ili aprila 2009. godine... tada si kupio pojacalo od mene... a ne pre dve godine...Shady wrote:Ja ti nijepo kažem da si presefio, platio sam ga kako sam napisao, a kurs se vrteo od dinara za euro, do maksimum 8,2. Pa krunski dokaz da si zaboravio odnos, jeste to što i sam kažeš, da si pojašalo platio 8.800 a da je to bilo preko 90 eura.. po tome ispada da je kad si kupovao pojačalo, evro bio malte ne 9,8. A toliko visok kurs je bio prije petnaest dana. A ne onda kada si ti meni prodao svoje pojačalo. A od toga ima skoro dvije godine. Znači, permutovao si, vjeruj.progg wrote:2. prvobitna cena pojacala je bila 50 eura (a stvarno se ne secam koliko je to bilo u dinarima)... znam da sam ga tebi prodao za 40e...
ako ti se citira samog sebe i ako nećeš razjašnjenje (vidim da si to upravo napisao) onda ne moraš. Ja samo znam (i pri tome ostajem) da je mene tvoje pojačalo koštalo mnogo više novca od 40 eura kojih ti iznosiš. Sad sam tražio na rumskom, ta tema sa tvojim odlasom je obrisana, šteta.progg wrote:@shady
http://www.nbs.rs/export/internet/ciril ... ndate.html
ovde mozesh proveriti kurs evra na zeljeni dan... ako pogledash prvu polovinu 2009. godine, videces da je kurs evra bio iznad 9:1... tacnije 9,5:1
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest