Ko je mr. right ( trazilo se da se promeni naziv teme)
- DJ_MY_SOUL
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Treba da te je sramota te sede kose sto napadas ovde nas decu koji niti smo trgovci niti zavisimo od tebe! Mi smo obicni ljudi koji prosto sviraju zato sto vole i nije im bitno nista. To sto imas svoju teoriju namazanu svim farbama to pricaj sa ljudima koji ce primiti tvoju pricu. Ja iskrneo se necu uplasiti sta god uradio. Mi ne nasedamo tako lako. sl0e je bio upoznat u celu pricu on niti ima kakva koristi niti bilo sta jos vece od kad sam se vratio vidno razocaran u ono sto sam mu napisao. Opet ponavljam : KADA SI TOLIKO POSTEN STO TI JE STALO DO PREPUCAVANJA NA FORUMU? i ti samo laprdaj sam sebi okreci pricu 3x odgovaraj na isti post. Raspravljanje na interenetu je kao dobiti paraolimpijske igre, moza si pobedio ali i dalje si onakav kakav si. Tvoji oglasi govore za sebe. Ne moram ja nista ovde dodatno da pricam. To sto ti detaljno smisljas recenice po pola sata to moze samo decu u vrticu da zaplasi. Zovi predsednika drzave, ako si toliko neki frajer nemoj da mi pravis pometnju u porodici vec nazovi licno mene pa da se ispricamo! Moj otac sigurno ima pametnija posla nego od vas sitnih predprodavaca. Ako ti je za utehu za mesec dana sam po zakonu punoletan pa pozovi mene.
Ovaj covek je vidno bolestan i ne zasluzuje da mu se obraca kao normalnom bicu. Idi na svoj kupujem prodajem i tamo obmanjuj ovaj vec obmanut narod!
Ovaj covek je vidno bolestan i ne zasluzuje da mu se obraca kao normalnom bicu. Idi na svoj kupujem prodajem i tamo obmanjuj ovaj vec obmanut narod!
Pa eto. Sad iz ovoga ispada da ja ne dam da niko komentira moje oglase "jer ću mu ja reć da me pljuje"? Ne! Komentiraj ti! Sve što nije fer u mojem nekom uglasu, ukaži na to. Ali govori samo ono što si siguran. A nadam se da ćeš sresti u gradu svog poznanika i pitati ga o ovome pa ćeš se i sam uvjeriti.sl0e wrote:Ubuduce necu komentarisati vas i vase oglase, da ne ispadne da vas pljujem, ogovaram i da izricem neistine.
Meni ne smetaju komentari kao komentari, već ono neistinito u njima. Evo, ovdje npr. komentiraju Božinu gitaru iz 1953 koju prodajem, i po njima je to preskupo. Posebno zato što su hambakeri počeli da se rade tek šezdesetih godina.

samo kao primjer, ja sam u vrijeme nato-bombardovanja prodao mog stratocastera iz '79. (bilo je u dinarima, ali) otprilike današnjih 550 eura. Danas bi on vredio (i vrijedi) bogatstvo. I zahvalan sam čovjeku koji mi je tad dao te pare, jer mi je to pomoglo da prehranim obitelj u nekoliko mjeseci najgoreg perioda svojeg života. On je moju gitaru najvjerovatnije debelo unovčio vani (ne ulazim u to!) ali ni na kraj pameti mi nije da ga sada pljujem zbog toga.
- DJ_MY_SOUL
Ma tooo smisljaj sad pola sata odgovor na moj post.
Da ti se svira ti bi svirao, a ne bi ovdje (ničim argumentirano) insinuirao kako sam ja nekoga prevario.DJ_MY_SOUL wrote:Treba da te je sramota te sede kose sto napadas ovde nas decu koji niti smo trgovci niti zavisimo od tebe! Mi smo obicni ljudi koji prosto sviraju zato sto vole i nije im bitno nista.
Tvoj post i sve uvrede koje si mi izgovorio neću komentirati u tvom stilu.
Neću se spuštati se tako na tvoj nivo; ja sa kretenima drugačije razgovaram.
Čoveče, potegao si u kupovini najstariju preprodavačku žvaku, šatro kupuješ za svog sina, pa posle staviš u oglase. Nije to protivzakonito, prosto je trulo, a ovde pričaš o tome šta rade dobri ljudi. Mani se čoveče, svi znamo ko je i šta je domaći preprodavac, svi smo se sretali sa tom felom, i besmisleno je ovo što radiš u ovoj raspravi. Ako misliš da si se opravdao, da si popravio rejting - razmisli ponovo.
Nismo se susreli u trgovini iz prostog razloga što na osnovu mog preko 20 godina dugog iskustva u nabavci opreme odmah po oglasu kapiram ko je preprodavac, a sada je još i lakše, kad su oglasi online, i kad je još sve obeleženo banerom. Tako da ono... hvala ti što si me jasno upozorio, jasnije je nego da si napisao "ja sam preprodavac, nema ovde ništa za tebe!" Shvati čoveče, neki ljudi jednostavno znaju da tvoju "struku" zaobiđu, a omladinci moraju da se opeku na negativnom iskustvu, i "posao" opstaje samo zahvaljujući tome što se stalno pojavljuju neki novi omladinci.
Nismo se susreli u trgovini iz prostog razloga što na osnovu mog preko 20 godina dugog iskustva u nabavci opreme odmah po oglasu kapiram ko je preprodavac, a sada je još i lakše, kad su oglasi online, i kad je još sve obeleženo banerom. Tako da ono... hvala ti što si me jasno upozorio, jasnije je nego da si napisao "ja sam preprodavac, nema ovde ništa za tebe!" Shvati čoveče, neki ljudi jednostavno znaju da tvoju "struku" zaobiđu, a omladinci moraju da se opeku na negativnom iskustvu, i "posao" opstaje samo zahvaljujući tome što se stalno pojavljuju neki novi omladinci.
Re: DJ my Soul VS. Shady-daddy
jao jel to onaj lik iz Novog Pazara?! 

Etoooo. i ja da otvorim jednu VS. temu... doduse extractovao sam onu temu... ali sam na kraju ipak uradio VS. temu.. pa jel nije...???
Nego... DJ i Shadi... evo vam tema i resavajte vase razmirice jos neki dan... a onda cu, kad preterate, da zkljucam temu...
Necu da se mesam... ali brate... obojica... .....____________...... (dopisite sami)
E, da... moj pokojni otac je imao jednu lepu izreku...
"Nedokazanome nikad ne dokazuj'...
Nego... DJ i Shadi... evo vam tema i resavajte vase razmirice jos neki dan... a onda cu, kad preterate, da zkljucam temu...
Necu da se mesam... ali brate... obojica... .....____________...... (dopisite sami)
E, da... moj pokojni otac je imao jednu lepu izreku...
"Nedokazanome nikad ne dokazuj'...
- sirac-šunka
- vragolan
Yebesh muzičku opremu, otvaram kurirsku službu!
@Dejankuki> Mogao si i glasanje da turiš, pa da zabava bude još i veća...

@Dejankuki> Mogao si i glasanje da turiš, pa da zabava bude još i veća...

ma nijeeee! stavi stavi 

-
Bez obzira sta neko pricao preko telefona ili email-a.Treba proveriti ono sto se kupuje ili imati puno pouzdanja u prodavca.Nije mi cudno da neko proveri instrument uzivo i primeti stvari koje prodavac nije primetio.
Iz ove teme vidim da se stvarno ne treba zalecati sa izjavama i uopsteno zalecati se preterano u zivotu...najbolje je da te ne iznenadjuju ljudi
Iz ove teme vidim da se stvarno ne treba zalecati sa izjavama i uopsteno zalecati se preterano u zivotu...najbolje je da te ne iznenadjuju ljudi

U pravu si.Dobri ljudi rade loše stvariShady wrote: Makar zbog toga nije fer što me ovdje ocrnjuješ, jer to je nečovječno sa tvoje strane, a ne sa moje. To je isto kao da ja nekome prodam gitaru (lupam) 500 eura, pa onda govorim svima: "On vas je zajebao ja sam mu je prodao 500 a on je zaradio na vama" Takve stvari ne rade dobri ljudi.

ovo je tem "ISTO SRANJE DRUGO PAKOVANJE" sve se isto vrti oko covjestva i necovjestva...o mudrosi filozofiji,covek radi sta radi,zadrzite svoja misljenja ili nemojte javno da ih iskazujete i kud koji mili moji a jbo vas patak ,cica mica i gotova prica!
a i uzasno me nervira sto je sady rekao da ce da mu opet zove caleta kada covek imao dva infarkta,i sada meni ce neko da popuje sta covjestvo i sta necovjestvo

a i uzasno me nervira sto je sady rekao da ce da mu opet zove caleta kada covek imao dva infarkta,i sada meni ce neko da popuje sta covjestvo i sta necovjestvo

Born_Dead wrote:a i uzasno me nervira sto je sady rekao da ce da mu opet zove caleta kada covek imao dva infarkta,i sada meni ce neko da popuje sta covjestvo i sta necovjestvo![]()
A ne bi on to,nego nije čuo lepo