Pomoc drugari oko dist!!!!!!!!!!!!!!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Pomoc drugari oko dist!!!!!!!!!!!!!!
Verovali vi ili ne ja sam nasao svoj odgovarajuci ton,na jednom sajens fiksn pojacalu
u pitanju je peavey vypyr 75w,amp modulacija je 6505,cek da razmislim sto mi se dopala
sto u prevodu do kraja godine caleta treba da peljesim za 1500e? 
Pa to je digitalna simulacija zvuka Peavey 6505, tj 5150 modela.
A opet, moze jaaaaako priblizan zvuk da se izvuce sa dobrom pedalom i malo vremena utrosenog na eksperimentisanje sa podesavanjima pedale/eqa
A opet, moze jaaaaako priblizan zvuk da se izvuce sa dobrom pedalom i malo vremena utrosenog na eksperimentisanje sa podesavanjima pedale/eqa
SansAmp GT2 i 
možeš da je uključiš i u šporet smederevac
možeš da je uključiš i u šporet smederevac
tj behringer gdi21 
videcu,posto sam ga ispusio za rg7321,najverovatnije (JER U JEBENOJ SRBIJI NE MOZE SE NIKOME VEROVATI) nasi seljaci ne mogu jebeni sajt da apdejtuju jednom u 2 nedelje,i gajim nadu za dz,osta je mi 460 e za pojacalo,sto ce najverovatnije biti vypyr
videcu,posto sam ga ispusio za rg7321,najverovatnije (JER U JEBENOJ SRBIJI NE MOZE SE NIKOME VEROVATI) nasi seljaci ne mogu jebeni sajt da apdejtuju jednom u 2 nedelje,i gajim nadu za dz,osta je mi 460 e za pojacalo,sto ce najverovatnije biti vypyr
uhhh.. nikako berin-fuckin-dzer..
ja sam napravio klon SansAmp bass driver-a sa sve xlr out-om. (a i gt2)
i sljaka ko pravi
obozavam taj driver. nameravam da napravim jos jedan u glavnom za boost i tako neke deonice 
ja sam napravio klon SansAmp bass driver-a sa sve xlr out-om. (a i gt2)
i sljaka ko pravi
Ne znam, ja ti ne bih preporucio Vypyr, to mi nekako lici na one line6 igracke sa milion lampica itd. Za te pare mozes jako dobrog polovnog lampasa od 50ak w da nadjes valjda. Po mom skromnom misljenju, digitalni dist je nuzno zlo, koristiti samo kad ne moze analogno
But hey, it's just me
But hey, it's just me
+1theTrooper wrote:Ne znam, ja ti ne bih preporucio Vypyr, to mi nekako lici na one line6 igracke sa milion lampica itd. Za te pare mozes jako dobrog polovnog lampasa od 50ak w da nadjes valjda. Po mom skromnom misljenju, digitalni dist je nuzno zlo, koristiti samo kad ne moze analogno![]()
But hey, it's just me
a sa dobrim lampasem ces lako naci pedalu koja ce da ti radi posao.
Nikako digitalne sprave. u pocetku ce ti zvucati strava, i u kuci ce da ti rade super, ali ces da popizdis za par meseci garantovano.
ma probao sam i line6 i vypyr ,ma beeeeeeeeeeeeeegaaaaaaaj,veruj te mi vypyr 6505 simulacija uopste se ne oseca sintetika(koja pocela vec da me izludjuje kao sto je moja pedala death metal i do skora grunge koja sam se otarasio veoma lako)dok line 6 bruka koliko krciiiiiiiii,nije sintetika,nego KRCHI!!!! jos gore
E vidis, tako ti je death metal bio kul, pa si posle nekog vremena primetio. I sad kupis vypyr, i onda na svirci/u studiju/kod ortaka cujes leeeeepu analognu distorziju. I opet se smoris, samo sto ovaj put greska nije kostala 80ak e. Al ono, whatever floats your boat
kostala me je 40e XD
Born_Dead wrote:tj behringer gdi21
Si normalan ako imas 460, kakav viper qrac - palac, http://www.thomann.de/gb/peavey_6505_112_combo.htm
Ti rece da ti se svidja 6505
- mislim_stvarno
ne znam koliko je taj 6505 kombo, ali ne verujem da je kod nas ispod 600-700e, a vk nikako nije za krljacinu o kojoj on prica, tako da mu opet treba nova pedala...ognjen93 wrote:Born_Dead wrote:tj behringer gdi21
Si normalan ako imas 460, kakav viper qrac - palac, http://www.thomann.de/gb/peavey_6505_112_combo.htm
Ti rece da ti se svidja 6505, ili u gorem slucaju VK kombo ti je oko 45-50000 dinara, a to ti je isto jaaaaakooo fino pojacalo......
mislim_stvarno wrote:ne znam koliko je taj 6505 kombo, ali ne verujem da je kod nas ispod 600-700e, a vk nikako nije za krljacinu o kojoj on prica, tako da mu opet treba nova pedala...ognjen93 wrote:Born_Dead wrote:tj behringer gdi21
Ti rece da ti se svidja 6505, ili u gorem slucaju VK kombo ti je oko 45-50000 dinara, a to ti je isto jaaaaakooo fino pojacalo......
Ljudi iz artista se stalno havale kako su povoljniji i od Thoman-a, mozda i jesu, nazovi ih...
I da decko nije pocetnik nikako, ne treba mu igracka, vec pojacalo......
Tako da u SIROKOM luku zaobilazi Roland, LIne 6. Vypere.....
Bolje i da da 100 e vise, za neku pedalu nego da ima neku igracku koja moze da sluzi kao pojacalo.
- johnny_b_good
Ovde svi preporucujete dobrog lampasa za 500 evra...pa ajde vise recite koji je taj dobar lampas za 500 evra
.Otkrite misteriju 
VK i Vypyr su tu negde u cenovnom rangu.Kolika je razlika u zvuku?
VK i Vypyr su tu negde u cenovnom rangu.Kolika je razlika u zvuku?
Šta je OVO???dejankuki wrote:
Kol'kogod odvratno izgledalo, toliko me privlači