Nova sam na forumu, zapravo - registrovala sam se zbog nemoguće misije da saznam koju gitaru sviram poslednjih 5, 6 godina.
Naime, nasledila sam je od tate, tačnije - pronašla sam je na tavanu, gde je čamila duže od 20 godina pre nego što sam je odande spasila i samu sebe naučila (donekle!) kako da je sviram. Ćale se ne seća marke, ali zna da ju je pazario u Prosvetinoj knjižari u Bg-u kad je bio klinac. Po mojoj računici, stara je minimum 35 godina. Divno je očuvana, zvuk je perfektan, vrat savršeno prav i ako je provela dve decenije oslonjena na njega na tavanu. Nigde na njoj nema nikakve nalepnice niti traga o proizvođaču. Prvi i jedini problem koji je ova gitara imala za sve ovo vreme, je jedna pokvarena čivija, i upravo zbog toga počinje moja potera za njenim identitetom; nigde ne uspevam da pronađem adekvatne čivije. Inače, meni nikad nije bilo bitno koje je marke, ja je obožavam takvu kakva je.
Sigurna sam da će je neko od vas prepoznati, sudeći po stepenu stručnosti koji nazirem među članovima foruma.

Izvinjavam se zbog kvaliteta slike, koristila sam mobilni telefon. Pošto ne znam kako da uploadujem fotku, stavila sam je na fejsbuk i podesila tako da svi mogu da je vide.

E, pa hvala svima!
Cheers

http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 5707059820