Hehe sta ces, takve mi bolje leze, al to mi ne smeta, vec to sto su krute mnogoShivering_shadE wrote:de ces vise zaobljenije od ovoga:)Stanko wrote:Uzeopodelio vise komaTa, i moj i drugarov komentar je da su suvise krute.
Oblik je ok, mada ja licno bih voleo da su malcice zaobljenije na vrhu![]()
Trzalice u Srbiji
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Trzalice u Srbiji
Ja znam šta su delrin trzalice, pa ste me sada zbunili načisto... Jednima su ove ZR hrapave, drugima su glatke... Ko tu da se snađe? Ima na kraju da se cimam da ih probam, iako mi ič ne trebaju, jer gotovo isključivo koristim thumb pick, samo da vidim o čemu pričate. Po komentarima bih rekao da se radi o 10 modela, a ako sam dobro ispratio temu - radi se o jednom modelu u 2 vrlo slične debljine.
- Shivering_shadE
Jeste, dva modela..ali 102 razlicita utiska:)Kristijan wrote:Ja znam šta su delrin trzalice, pa ste me sada zbunili načisto... Jednima su ove ZR hrapave, drugima su glatke... Ko tu da se snađe? Ima na kraju da se cimam da ih probam, iako mi ič ne trebaju, jer gotovo isključivo koristim thumb pick, samo da vidim o čemu pričate. Po komentarima bih rekao da se radi o 10 modela, a ako sam dobro ispratio temu - radi se o jednom modelu u 2 vrlo slične debljine.
moje trze nisu od delrina(jos) ali je materijal vrlo slican dlerinu...
-
dogfighter13
a ja da pitam kako napredujes sa kopijom planet wave-a????
- Shivering_shadE
Pa nisam ni radio na tome... tj, nisam ih jos nigde ni nasao.dogfighter13 wrote:a ja da pitam kako napredujes sa kopijom planet wave-a????
Trenutno radim na prodaji, pa cu ubrzo poceti i na novim debljinama.
Shade, jedan konstruktivni offtopic. Negde sam cini mi se video da radis sa crnom plastikom pa se setio uglova za kutije.

Svojevremeno sam jedva pronasao jednu jedinu radnju u kojoj mogu da se nabave. Nimalo jeftini, od najruznije plastike, traljav dizajn i ono naj besmislenije - uvoz iz Madjarske, zemlja porekla Kina! Pola sveta preslo i ko zna ko se sve tu ugradio. Ok, ne kazem da je prilika da se obogatis i da je bogzna koliko trziste, ali ima majstora, graditelja, postoji potreba i verovatno moze bolje i postenije od ovog.

Svojevremeno sam jedva pronasao jednu jedinu radnju u kojoj mogu da se nabave. Nimalo jeftini, od najruznije plastike, traljav dizajn i ono naj besmislenije - uvoz iz Madjarske, zemlja porekla Kina! Pola sveta preslo i ko zna ko se sve tu ugradio. Ok, ne kazem da je prilika da se obogatis i da je bogzna koliko trziste, ali ima majstora, graditelja, postoji potreba i verovatno moze bolje i postenije od ovog.
Imam jednu zamerku na trze... brzo se skida ona grafika 
-
dogfighter13
cccira wrote:Imam jednu zamerku na trze... brzo se skida ona grafika
Ma bre, grafika je ozbiljna stvar! Nista ti ne znas 
Jes' lupetam i ja svašta.
Ali pazi, možeš da je preprodaješ kao special relic treatment posle par dana sviranja!

E, da o tome nisam razmisljao! Tipa na svirci ih promenim 5-6 komada i posle svirke ih delim pa svako dobije unikat one-time-only offer i tako to 
Last edited by cccira on 26 May 2010, 01:04, edited 1 time in total.
Taj rad, k'o Džordan - posle svake tekme patike na aukciju, malo li je!

Ja bih rekao i da se sa Tortex trza skine grafika dok si rekao "hosenfefer glokenšpil". Ma inače imam utisak da se to uvek lako oguli, meni jedino thumb pick predstavlja izuzetak, jer je grafika na mestu po kome nikad ne drljam prstima.
Ozbiljno,ja jos trzalicu nisam posedovao da joj se nije skinula grafika lagano.....cim se prsti malo oznoje