Minke mod of DS-1
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- johnny_b_good
Re: Minke mod of DS-1
Pa npr jako mi se svidja Sleshov zvuk iz live era perioda e sad znam da nema nista od toga bez lp-a,marshalla itd.Opet TS mi je dosta skup a ds je onako za pocetak prihvatljiv.I sto se tice TS a na youtube klipovi svi ga nesto stede
.Ili nisam nasao pravi klip.OD 3 mi se onako svideo 
ja imam TS7 Keeley mod. (inače sviram bass)
kao što rocket kaže više basa i više srednjih, jasniji zvuk je sa tom modifikacijom. skinuto je ćebe sa box-a
ps.
pri kraju sam da završim TS808. ali stavljam IC NE5532 umesto 4558
kao što rocket kaže više basa i više srednjih, jasniji zvuk je sa tom modifikacijom. skinuto je ćebe sa box-a
ps.
pri kraju sam da završim TS808. ali stavljam IC NE5532 umesto 4558
- Rocket Roll
Tek sad sam video ovo. Odgovor -> viewtopic.php?f=43&t=6631&p=77059Markony wrote:Kad samo kod DS-2,
postoji li neki normalan mod ili nesto sto bi ucinilo da Turbo mode pocne da "prosipa" ili bar malo zamasti?
- Guitar_thrill
- MF veteran
za Slashov zvuk uzmi OD3....meni se ni jedan demo clip od3 na netu ne svidja....uzivo mi zvuci mnogo bolje....johnny_b_good wrote:Pa npr jako mi se svidja Sleshov zvuk iz live era perioda e sad znam da nema nista od toga bez lp-a,marshalla itd.Opet TS mi je dosta skup a ds je onako za pocetak prihvatljiv.I sto se tice TS a na youtube klipovi svi ga nesto stede.Ili nisam nasao pravi klip.OD 3 mi se onako svideo
Hvala za viewtopic.php?f=43&t=6631&p=77059

- johnny_b_good
Hvala na preporuciGuitar_thrill wrote:za Slashov zvuk uzmi OD3....meni se ni jedan demo clip od3 na netu ne svidja....uzivo mi zvuci mnogo bolje....johnny_b_good wrote:Pa npr jako mi se svidja Sleshov zvuk iz live era perioda e sad znam da nema nista od toga bez lp-a,marshalla itd.Opet TS mi je dosta skup a ds je onako za pocetak prihvatljiv.I sto se tice TS a na youtube klipovi svi ga nesto stede.Ili nisam nasao pravi klip.OD 3 mi se onako svideo
-
zokigajson
moze li neko malo bolje daq objasni kako se pravi MINKE mod za DS1,npr.da li posoji neka sema,koje delove treba ubaciti umesto postojecih i gde ih nabaviti,hvala i pozdrav svima!