Prva el. gitara???

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

mislim_stvarno

Re: Prva el. gitara???

Post by mislim_stvarno » 05 Jun 2010, 22:49

Jedina mana: neck magnet. Nema ton pravog neck magneta, nego je prakticno isti ton kao bridge, mozda neka mala razlika u nijansi, topliji na klinu. Tanak, definisan, treblast, a ne kremast i masan (al' sam nalupao, al valjda shvatas :) ). Moze i hi gain ritam da se svira na neck magnetu, a da se ne pretvori sve u blato :mrgreen: Uglavnom moram da pogledam u preklopnik da vidim na kojoj sam poziciji sto ni na jednoj gitari koju sam svirao nije bio slucaj. :mrgreen: Definitivno mi se vise svidja jacksonov ton od ibanezovog. Ako ikad budem u nju stavljao neke druge magnete (a mislim da cu barem neck morati), to ce biti SD Distortion za bridge (ako i budem menjao bridge, ovaj dd mi se mnogo svidja), a nisam siguran sta u neck.
Sam vrat je deblji od rg-ovog, sto meni npr nije problem, cak mi vise lezi, pogotovo profil vrata koji nije flat. Tremolo je odlican, meni se ne rastimava skoro uopste. Gitara je laksa od mog rg-a, ali on je bio neobicno tezak. Pristup visim registrima je nesto tezi nego kod rg-a, ipak rg ima ogroman cutaway.

terry mid

Post by terry mid » 05 Jun 2010, 23:01

E hvala ti na sto si mi pomogao meni mladom i neiskusnom :D Videcu najverovatnije cu kupiti neku od X serian Jacksona ali jos cu videti da odem do Mitrosa da probam te gitare i neke slicne malo da surfujem po netu pa da odlucim...a da videcu i koji oblik od ove serije...Steta sto u mitrosu nema king kerry veliki sam fan Dave Mustaine-a ::ranting::

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 05 Jun 2010, 23:03

isprobaj sve sto mozes :)

Post Reply