MIslis, prica jedan bivsi logora iz Ausvica, Jevrej. Pokusava da diskredituje Dr. Mengeleov genije? Normalno je da danas neces naci puno stvari o Mengeleu na netu, pogotovo pozitivnih. Niti bilo gde gde jevrejski lobi caruje. Ne vidim niti cujem da se iko izvinio Srbiji oko svih lazi u proteklih 25 godina. I dalje su Srbi ostali zapadu u pamcenju (i istoku) kao genocidan narod. Mengele eto nije neki strucnjak, kazu ti isti.Duane wrote:cak se prica po netu da se njegov rad svodio na krajnje nabadanje jer se jako malo razumeo u to sta je radio...
Ko je mr. right ( trazilo se da se promeni naziv teme)
- Dersu Uzala
Re: Ko je mr. right ( trazilo se da se promeni naziv teme)
- Dersu Uzala
Elem, moj post u kome spominjem Mengelea je bio u kontekstu prethodnom Kristijanovog posta. Ne lozim se ja na Mengeleov lik i delo. mada sam imao ortaka koji se zvao Mengele. Bubnjar.
Dobro, Dersu, a gde si nasao suprotna misljenja, koja potvrdjuju da je bio iznimno nadaren? Osim i u meni omiljenom filmu?Dersu Uzala wrote:MIslis, prica jedan bivsi logora iz Ausvica, Jevrej. Pokusava da diskredituje Dr. Mengeleov genije? Normalno je da danas neces naci puno stvari o Mengeleu na netu, pogotovo pozitivnih. Niti bilo gde gde jevrejski lobi caruje. Ne vidim niti cujem da se iko izvinio Srbiji oko svih lazi u proteklih 25 godina. I dalje su Srbi ostali zapadu u pamcenju (i istoku) kao genocidan narod. Mengele eto nije neki strucnjak, kazu ti isti.Duane wrote:cak se prica po netu da se njegov rad svodio na krajnje nabadanje jer se jako malo razumeo u to sta je radio...

- Dersu Uzala
Kako gde? Pa u Ausvicu, rekoh.
E, a sto su dobermani, a?
Exhibit A:

Exhibit B:

Mislim alo, crnkinja sa plavim ocima. Smells like good doctor's work to me
.
E, a sto su dobermani, a?
Exhibit A:

Exhibit B:

Mislim alo, crnkinja sa plavim ocima. Smells like good doctor's work to me

Mmmmmmmmmm, Vanesa Viliams 

Eto, samo sam čekao kad će sve da svali na mene!Dersu Uzala wrote:moj post u kome spominjem Mengelea je bio u kontekstu prethodnom Kristijanovog posta

Koji ste vi... 
Ma bmk i onako je rasprava

Ma bmk i onako je rasprava

pa ok, al reci mi ti, zbog cega je covek zasluzan za razvoj medecine?Dersu Uzala wrote:MIslis, prica jedan bivsi logora iz Ausvica, Jevrej. Pokusava da diskredituje Dr. Mengeleov genije? Normalno je da danas neces naci puno stvari o Mengeleu na netu, pogotovo pozitivnih. Niti bilo gde gde jevrejski lobi caruje. Ne vidim niti cujem da se iko izvinio Srbiji oko svih lazi u proteklih 25 godina. I dalje su Srbi ostali zapadu u pamcenju (i istoku) kao genocidan narod. Mengele eto nije neki strucnjak, kazu ti isti.Duane wrote:cak se prica po netu da se njegov rad svodio na krajnje nabadanje jer se jako malo razumeo u to sta je radio...
ili izbegavas ili neznas... ja kazem da nisam nasao nista
- The Mask AE
Dobro je momci drzite se teme.
Jbg primam notifikacije na mail za mengelea i vanesu vilijams.

Da, jebeni Mengele - evo njegovog doprinosa medicini, crko dabogda po 1.000.000 puta

Ako nesto u zivotu ne volim to su zagovornici teorije zavere, koji su valjda rodjeni obavestajci, a da su se rodili u stali bili bi ovce... Lakse je praviti mitove o nacistickim doktorima(najgorim zlocincima) i igrati se Boga nego li uraditi nesto zbilja korisno...
Jadno je drustvo koje uopste poseduje tako destruktivne pojedince koji su skloni jevtinoj zabavi...
BACK TO THE TOPIC BOYS!

Ako nesto u zivotu ne volim to su zagovornici teorije zavere, koji su valjda rodjeni obavestajci, a da su se rodili u stali bili bi ovce... Lakse je praviti mitove o nacistickim doktorima(najgorim zlocincima) i igrati se Boga nego li uraditi nesto zbilja korisno...
Jadno je drustvo koje uopste poseduje tako destruktivne pojedince koji su skloni jevtinoj zabavi...
BACK TO THE TOPIC BOYS!
Znam ko je Jozef Mengele. U mom kraju bravarsku stegu zovu mengele. Zato sam postavio to što sam postavio.
Tvoj post je bio krajnje na mestuWolf wrote:Znam ko je Jozef Mengele. U mom kraju bravarsku stegu zovu mengele. Zato sam postavio to što sam postavio.

- Dersu Uzala
Jel...nek ti Sinisa preprica, on je nasao.Duane wrote: ili izbegavas ili neznas... ja kazem da nisam nasao nista
http://www.youtube.com/watch?v=ToTk5B4_ZAQoi_ilija wrote:Da, jebeni Mengele - evo njegovog doprinosa medicini, crko dabogda po 1.000.000 puta