To nije taj OntarioKomandant Mark i ekipa su iz Kanade, Jacksoni se prave u Ontariu, CA.

Hoce Ameri da imaju svoju verziju svega, pa to ti je

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
To nije taj OntarioKomandant Mark i ekipa su iz Kanade, Jacksoni se prave u Ontariu, CA.
Komandant Mark sa svojim Vukovima zivi u trvdjavi na jezeru Ontario, preko puta Rochestera (stalno ide tamo nesto da suruje sa americkim patriotama. Ne zivi u Kanadi, jer su Kanadom vladali Englezi u to vreme, sve do pre par decenija. Tu i tamo se sunja po Kanadi kad ide u stetu. Retko. Zivi na americkoj strani jezera (granica izmedju kanada i USA je otprilike na pola jezera), i bori se za americku nezavisnost. Inace, Mark je po rodjenju Francuz, i to plemickog porekla.Bobi wrote: To nije taj OntarioKomandant Mark i ekipa su iz Kanade, Jacksoni se prave u Ontariu, CA.
Izvinjavam se na dezinformacijiDersu Uzala wrote:Komandant Mark sa svojim Vukovima zivi u trvdjavi na jezeru Ontario, preko puta Rochestera (stalno ide tamo nesto da suruje sa americkim patriotama. Ne zivi u Kanadi, jer su Kanadom vladali Englezi u to vreme, sve do pre par decenija. Tu i tamo se sunja po Kanadi kad ide u stetu. Retko. Zivi na americkoj strani jezera (granica izmedju kanada i USA je otprilike na pola jezera), i bori se za americku nezavisnost. Inace, Mark je po rodjenju Francuz, i to plemickog porekla.Bobi wrote: To nije taj OntarioKomandant Mark i ekipa su iz Kanade, Jacksoni se prave u Ontariu, CA.
Ili, kako se zove u or'ginalu 'Gufo Triste'.faks wrote:meni je žalosna sova tu najveci car
liči mi na jednu babu iz komšiluka
Ma icokej. I ja sam se lozio na stripove ko oni munima na alkoholno voce u filmu 'Ta divna stvorenja'. Cale mi zabranio da citam stripove sa 7-8 godina.Bobi wrote: Izvinjavam se na dezinformaciji![]()
Secam se tvrdjave na jezeru, pogresno se izrazih, ionako je tada bila kanada = engleska
Kako je to bio dobar strip, eh mladosti...
baš ti strog ćalac!Dersu Uzala wrote:Ma icokej. I ja sam se lozio na stripove ko oni munima na alkoholno voce u filmu 'Ta divna stvorenja'. Cale mi zabranio da citam stripove sa 7-8 godina.Bobi wrote: Izvinjavam se na dezinformaciji![]()
Secam se tvrdjave na jezeru, pogresno se izrazih, ionako je tada bila kanada = engleska
Kako je to bio dobar strip, eh mladosti...
sto se nis lepo drogiro ko ostala deca?Dersu Uzala wrote:Preterivao sam. Samo sam stripove citao. Sve redom. Tu je para otislo iha-ha. Ignorisao sam skolsku lektiru tipa 'Price Partizanke' i slicne fore.
hehe dobar!Dersu Uzala wrote:Pa nije drug Tita uvozio.
ja sam dobio drugaciju informaciju...Dersu Uzala wrote:Pa nije drug Tita uvozio.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest