Ja kontao da je to cena sa koferom a mozhe i bez i onda je jeftinije... "zalivanje kartona"....Stanko wrote:Nije to losa cena, na thomannu je oko 1000e, a toliko je negde i u Music Trade-u ovde u beogradu. Ako je komad valjan i ako mu stvarno nista ne fali.
Edit: vidim sad da je bez kofera... nasa posla, prodas sve odvojeno i vise zaradis...
Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Hotstepper
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Hotstepper wrote:Ja kontao da je to cena sa koferom a mozhe i bez i onda je jeftinije... "zalivanje kartona"....Stanko wrote:Nije to losa cena, na thomannu je oko 1000e, a toliko je negde i u Music Trade-u ovde u beogradu. Ako je komad valjan i ako mu stvarno nista ne fali.
Edit: vidim sad da je bez kofera... nasa posla, prodas sve odvojeno i vise zaradis...
Cek, cek, pa i ja sam kontao da je sa koferom
E trebao bih povesti nekog ko se mnogo vise razume u gitare od mene, ja mogu da odredim da li mi "gitara lezi ili ne", ali nisam toliko svirao u zivotu gitara (svega 2) da budem kompetentan i odredjujem da je ova bolja u odnosu na drugi LP iz iste kategorije. Ali problem je kogaStanko wrote:Nije to losa cena, na thomannu je oko 1000e, a toliko je negde i u Music Trade-u ovde u beogradu. Ako je komad valjan i ako mu stvarno nista ne fali.
Cek, kakav si ti to onda "Strat08" kad kupujes Gibsona? 
- BaalBehrit
pa...to je strat koji je shvatio sta je gitaracccira wrote:Cek, kakav si ti to onda "Strat08" kad kupujes Gibsona?
Hahahah, nikakavcccira wrote:Cek, kakav si ti to onda "Strat08" kad kupujes Gibsona?
Jbg, nemojte mi zameriti na gresci, ja govorim giPson, a ne giBson, ne znam kako je pravilno (verovatno sa 'B') meni je lakše sa P
Sorry za off 

Ili mi se cini, ili tripujem, ali gledajuci ovu sliku sa oglasa dosao sam do zakljucka da gitara ima "rupice" na poljima, izmedju pragova, ako obratite paznju na drugu i trecu sliku http://images.kupujemprodajem.com/photo ... %20012.jpg Ne znam mozda tako treba, kod mene su i vrat i fingerboard prelakirani, pa nema toga 
- Guitar_thrill
- MF veteran
Jbg, ne znamGuitar_thrill wrote:tako treba
Koliko para mislite da vredi ovo pojacalo?
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-D ... _id%5D=553
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-D ... _id%5D=553
-
nenadnenad
sto eura manje nego sto trazi?
- Guitar_thrill
- MF veteran
nenadnenad wrote:sto eura manje nego sto trazi?
Trazi 500, inace.