Drugacije gledam na lampaska pojacala u poslednje vreme a ovo ima 2 puta vise cevi nego moje i verovatno je isto toliko puta teze

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
a i ti... shto kupujesh neshto shto ne mozhesh da probash?? Osnovno pravilo ODESH SVE DA PROBASH, ako ne mozhesh, ako ti nije blizha okolina, chekash da iznikne negde... i cao..Strat08 wrote: Imao sam loša iskustva i od tad stalno trazim slike, koje su koliko - toliko dokaz o stanju robe... Ponavljam kupio bih sutra pedalu da mi je poslao slike, medjutim ja ispado' smarač
Sad sam još i ja krivHotstepper wrote: a i ti... shto kupujesh neshto shto ne mozhesh da probash?? Osnovno pravilo ODESH SVE DA PROBASH, ako ne mozhesh, ako ti nije blizha okolina, chekash da iznikne negde... i cao..
Tako izbegnesh sve ove "kulturne" i losha iskustva, da ne radi il' sl....
Funkomat wrote:A i ono... kad odes u radnju pa probas ili odes kod prodavca pa probas na 10ak min... nije to to. Druga oprema, drugi ambijent... ***** li ga... u mom slucaju cak i od raspolozenja zavisi da li ce mi se u tako kratkom periodu pedala svideti ili ne.![]()
Najbolje je da imas pedalu jedno vreme pa je kasnije prodas ako ne budes zadovoljan. Slusas pedalu par dana/nedelja i onda skontas da li je za tebe.
Ako je kupis po normalnoj ceni, neces puno gubiti pri kasnijoj prodaji/zameni i ako nista drugo, imaces puno iskustva sa pedalama.
Funkomat wrote:Uh koliko sam ja puta kupio pedalu a da je nisam probao.![]()
Svih 8 pedala koje tenutno aktivno koristim sam kupio a da ih nisam probao.
Konačno da me neko razumesinisake wrote:![]()
Funkomat wrote:A i ono... kad odes u radnju pa probas ili odes kod prodavca pa probas na 10ak min... nije to to. Druga oprema, drugi ambijent... ***** li ga... u mom slucaju cak i od raspolozenja zavisi da li ce mi se u tako kratkom periodu pedala svideti ili ne.![]()
Najbolje je da imas pedalu jedno vreme pa je kasnije prodas ako ne budes zadovoljan. Slusas pedalu par dana/nedelja i onda skontas da li je za tebe.
Ako je kupis po normalnoj ceni, neces puno gubiti pri kasnijoj prodaji/zameni i ako nista drugo, imaces puno iskustva sa pedalama.
kakva kontradikcija.......skok u sopstveni stomakstvarno ne vidim logiku sta bi slika dokazala a i ne kupujes sliku vec pedalu.
borislavgajic wrote:kakva kontradikcija.......skok u sopstveni stomakstvarno ne vidim logiku sta bi slika dokazala a i ne kupujes sliku vec pedalu.,........
naravno da ne kupujes sliku....zato i trazis da vidis kako ta konkretna pedala izgleda.......tip "stvarno ne vidi logiku"...sto je i sam rekao....tako da je delimicno i svestan svog stanja nesvestice
......
.......i slazem se sa ljudima koji odu pa probaju ako su blizu.......a opet i na daljinu funkcionise....OK
Gaja
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests