Metal kod nas
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Metal kod nas
agonize ne da je bio prejeban nego juju mi smo se kasnie upoznali sa gitaristi morali smo da im chestitamo ja davno bolju svirku nisam video bend jebe keve.. decko ne da svira i peva juju stvarno su me odushevili.. toxic death nisam slushao potrudicu se da poslusham u skorije vreme
Odi na njihov MySpace...tamo imas ( mislim ) 2 svari njihove za download.....meni su cak jaci od Cannibala....nisu toliko brutalni, ali tehnika...jujujuju....SMRT!!

Toxice gledao...isto i Agonize kad su svirali u Os..
my favorite u zadnje vrijeme - DRACONIC!
jebu majku....(da prostite na izrazu)
my favorite u zadnje vrijeme - DRACONIC!

jesu odlicni ! ... treba cuti i Consecration http://www.myspace.com/consecr8sinnerboy wrote:Toxice gledao...isto i Agonize kad su svirali u Os..
my favorite u zadnje vrijeme - DRACONIC!jebu majku....(da prostite na izrazu)
Nisam slusao Draconic.......koji pravac je u pitanju..?????
hmmm...ajde recimo moderni thrash...sa elementima deatha/progresiva/metalcorea/matha...ma poslušaj... http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... ID=2069118 

dobri su danas mi nesh malo radio wirelles pa sam ih poslushao..al' kenibale niko nemozh da prevazidjeVoid wrote:Odi na njihov MySpace...tamo imas ( mislim ) 2 svari njihove za download.....meni su cak jaci od Cannibala....nisu toliko brutalni, ali tehnika...jujujuju....SMRT!!![]()

Auuuuuuuuu......ostao sam bez texta.....svaka ti dala....
Nisu losi Draconic, svidja mi se...
Nisu losi Draconic, svidja mi se...

ujebote...pa ovo je dooobro...mr.flash wrote: jesu odlicni ! ... treba cuti i Consecration http://www.myspace.com/consecr8

- Srdjan_wtf
Ko?! Agonize?! Ako mislish da su oni tehnichki zahtevniji, grdno se varash... xDmeni su cak jaci od Cannibala
Bio sam na svirci, i stvarno, razvaljuju ljudi, ali brate, jel si ti video shta rade ovi iz cannibala? Dobro, ajde bubnjar nije freak kao ostali, ali je extra tachan u tome shto radi...
Mislio sam na Toxicdeath.....a ne na Agonize.....
I nisam uopte napisao da su tehnicki zahtevniji od Cannibala....
I nisam uopte napisao da su tehnicki zahtevniji od Cannibala....
- Orgasmatron
Metal je kod nas umro. Svi ovi klinci rodjeni '90ih godina danas ne slushaju metal sa istim zarom i nalozenoshcu sa kojom je slushao svako ko je rodjen '80ih godina proshlog veka. Danashnjim klincima je preche da umesto para za koncert nekog benda koji gotive skupe pare za dvolitarku piva i da se kloshare po parkovima i trgovima da bi ljudi videli kakvi su oni degenerici. Zbog istih tih klinaca u Srbiji, narochito u BG-u metalci su na loshem glasu i omrazeni. Zbog istih tih malih magarchina je otkazan i castle i slayer i sve shto je otkazano biti moglo!!! Isto tako i noviji bendovi, retko koji moze da napravi atmosferu da te natera barem malo i blago da mlatish glavom a ne josh da te natera da pravish shutke. Nedavno sam bio na svirci nekog benda (necu da imenujem) ljudi su stajali smoreni dok su ovi na bini svirali MAYHEM!! Nema vishe toga ovde, metal je umro, samo josh da nadjemo popa i da ga dostojno sahranimo
- mislim_stvarno
Ja se sa ovim slazem 100%, i to mi nije ni malo jasno...Orgasmatron wrote:Danashnjim klincima je preche da umesto para za koncert nekog benda koji gotive skupe pare za dvolitarku piva i da se kloshare po parkovima i trgovima
- Nyarlathotep
- MF veteran
meni uvek bilo bitno jedno i drugo...
eto kako nyarl zna, ne diraj mi parkove i dvolitarke, ko kevu da mi vredjas. a jos nisam ni metalac, ha!