P.S. Molim admine da premeste temu u neki drugi podforum ako postoji neki sa slicnim temama (posto ja nisam primetio).
Pomoc oko kupovine!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pomoc oko kupovine!
Nameravam da kupim elektricnu (Ibanez GSA-60 BS ili Yamaha Pacifica 112 V) i pojacalo (Peavey Vypyr 15W ili Line 6 Spyder III 15W). Sta vi mislite da je bolje uzeti od ovog sto sam naveo? Inace, najvise bi mi odgovarala kombinacija H-S-S, sto se tice magneta... Da li neko eventualno ima neki bolji predlog u ovom nekom rasponu cena (jeftinije/skuplje za hiljadu, dve)? Vec duze vreme se dvoumim pa bi mi mnogo znacio bilo kakav savet... Hvala unapred!
P.S. Molim admine da premeste temu u neki drugi podforum ako postoji neki sa slicnim temama (posto ja nisam primetio).
Re: Pomoc oko kupovine!
Pomereno
vypyr nije los,mada ta mala digitalna pojacala su
ako ces da uzimas neka budu sa sto vecim zvucnikom i sto vece snage,ali http://artistsystems.net/mex/artikal.ph ... 9&art=4827# je odlicno pojacalo.
line6 je
line6 je
Pacifica + Roland MicroCube
theTrooper wrote:Pacifica + Roland MicroCube
Pacifica i Vyper.
- Guitar_thrill
- MF veteran
Squer strat + Fender Champion
Pacifika i Roland, Peavey....
Pacifika i Roland, Peavey....
behringer je tata za ta pojacala,em je jace,em je analogno,prirodnije zvuci 
Born_Dead wrote:behringer je tata za ta pojacala,em je jace,em je analogno,prirodnije zvuci
Pacifica - daMUzzY wrote:Pacifica i Vyper.
Vyper samo ako mora....
MicroCube je dojajan jer, kad ga preraste, kad mu zatreba nesto jace, skuplje itd, uvek ga moze zadrzati zbog prenosivnosti tj napajanja na baterije.
- mislim_stvarno
sl0e wrote:theTrooper wrote:Pacifica + Roland MicroCube![]()
mislim_stvarno wrote:sl0e wrote:theTrooper wrote:Pacifica + Roland MicroCube![]()
Kao prvo, hvala svima koji su se odazvali, i to u kratkom roku!
Znaci onda definitivno uzimam Yamahu, posto vidim da niko nije predlozio Ibaneza, a i sam smatram da je Yamaha kvalitetnija... Sto se tice pojacala, znacilo bi mi da ima nekoliko fabrickih distorzija u sebi (bar 4-5 osnovnih), kako ne bi morao i njih dodatno da kupujem, bar za pocetak... Behringer mi se mnooogo svidja
, ali je dosta skuplji u odnosu na vypyra i microcube... Zanima me da li roland ima samo jednu fabricku distorziju ili ima vise?
- mislim_stvarno
Reaper wrote: Zanima me da li roland ima samo jednu fabricku distorziju ili ima vise?

ima vise