Boss ME-20 ili Digitech RP 255
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Boss ME-20 ili Digitech RP 255
Sta uzeti od ova dva procesora???
Re: Boss ME-20 ili Digitech RP 255
Moje skromno misljenje... RP-255.. ima malo vise opcija, vise efekata i ima amp/mix prekidac...
- nikolic025
Jeste,ima vise stvarcica,ali ja bih uvek pre uzeo boss.Trenutno i imam ME20 i zvuci su mnogo prirodniji od Digitecha,skoro kao prave boss pedale,dok mi je Digitech (imao sam GNX1) mnogo sinteticki i nije to to,bar po meni...
Boss je bas multiefekat,pa ti vidi da li ti treba procesor ili multiefekat...
Pozdrav
Boss je bas multiefekat,pa ti vidi da li ti treba procesor ili multiefekat...
Pozdrav
Takodje vise se osvrcem za boss-om, jer je ipak boss boss, ali nije ni digitech bas naivan....
Ima mnogo vise komandi, opcija, efekata, pa cak i USB...
Jedino sto ima Boss, a nema rp je metalno kuciste, ime i OS/DS Solo...
Najbolje je ipak da ih probam!
Pozdrav!
Ima mnogo vise komandi, opcija, efekata, pa cak i USB...
Jedino sto ima Boss, a nema rp je metalno kuciste, ime i OS/DS Solo...
Najbolje je ipak da ih probam!
Pozdrav!
i digitech ima metalno kuciste... ne znam sta planiras sa tim procesorom, da li ces sluske u njega, ili ces da ga vozis u pojacalo, ili u mixer, ali uzmi u obzir da je Boss multiefekt pedala a da je Digitech procesor... tako da, ako planiras gitara-procesor-gitarsko pojacalo onda mozes bilo koju varijantu... a ako planiras da ga vozis kroz mixer pa u zvucnike, po meni, bolje pazari digitech...Wah wrote:Jedino sto ima Boss, a nema rp je metalno kuciste
Smatram da treba istaći i da ME-20 ima tri footswitch-a, a RP255 dva. S tim u vezi, BOSS je više gig-friendly. Ima mod da se na svaki footswitch učita po jedan preset, po jednoj banci, tako da se bilo koji od ta tri, u svakom momentu, može izabrati. DigiTech šalta po principu gore/dole.